Ζώντας καθημερινά την τελειότητα της ατέλειας
Τι σημαίνει άραγε να έχουμε καθημερινά μια όμορφη μέρα;
Κάθε μέρα ξεκινάμε με μια ευχή. Να είναι μια νέα, όμορφη μέρα, γεμάτη αγάπη, υγεία και ελπίδα πως να έρθουμε με τις αποφάσεις και τις ενέργειες μας πιο κοντά σε ένα καλύτερο αύριο!
Για να γίνει όμως αυτό πράξη με έναν δοκιμασμένα επιτυχημένο τρόπο, που η ζωή γνωρίζει εκατομμύρια χρόνια να κάνει μέσα απο την τελειοποίηση που καθημερινά επιδιώκει, θα πρέπει να εμπιστευτούμε τον τρόπο της, αφού δημιουργεί και εξελίσσεται συνεχώς και καλύτερα για μας, πριν από εμάς, για μας!
Ας δεχτούμε απλά πως είμαστε τέλειοι μέσα στην απόλυτη ατέλεια της νομοτέλειας της ζωής! Αυτά που δεν είναι όπως πρέπει, όταν εμείς θεωρούμε ό,τι πρέπει να είναι τέλεια, είναι πράγματι τέλεια μέσα στην ατέλειά τους για την προσωπκή μας ωρίμανση.
Η ατέλεια όταν τη δούμε, την αναγνωρίσουμε και την καταλάβουμε, τότε ανεβαίνουμε ένα ακόμη σκαλοπάτι στην σκάλα της ζωής. Όταν κάτι λείπει είναι τέλεια τοποθετημένο στη ζωή μας να λείπει, για ν΄αποκτήσουμε τη δεξιότητα που θα μας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο προς την τελειοποίηση. Προαγόμαστε στη ζωή, όσο αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να μάθουμε και να κατακτήσουμε ως γνώση. Ποιος είναι ο τρόπος για να γίνει αυτό;
Να βλέπεις τα τέλεια παραδείγματα και την τελειότητα που πετυχαίνει η φύση στη ζωή! Γίνε λοιπόν σαν τη μέλισσα και όχι σαν τη μύγα. Αν ρωτήσεις τη μύγα για την ομορφιά της ζωής και πως μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο προς αυτη, τότε θα σου πει αυτό το μερος που ξέρει καλύτερα.. εκεί οπου βρίσκονται οι ακαθαρσίες και η βρωμιά… η ασχήμια της ζωής! Αν όμως ρωτήσεις τη μέλισσα θα σου πει μόνο τον τόπο που βρίσκεται η ομορφιά και η τέλεια σχηματισμένη πραγματικότητα που βιώνει το πλάσμα της αυθεντικής φύσης… Εργαλείο ανακάλυψης και πορείας; Η διάκριση.
Κατακτημένη γνώση, είναι μόνο η βιωμένη, εμπειρική γνώση της ομορφιάς της ζωής. Μελετώντας την ομορφιά γίνεσαι μαθητής της σχολής της, αν την επιλέξεις συνειδητά! Στη σχολή σίγουρα φοιτάς καθημερινά, αλλά δε γνωρίζεις ποια είναι. Μόλις όμως το συνειδητοποιήσεις, τότε θα μάθεις και τρόπους να αποκτάς κριτήρια διάκρισης.
Εσύ σε ποια σχολή έχεις γραφτεί άραγε;
Διαβάστε όλα μου τα άρθρα εδώ!