Tofu: ένας διατροφικός θησαυρός που θα σας κάνει να ζήσετε πολλά χρόνια!
Στο ιαπωνικό νησί Οκινάουα, το tofu μπορεί να είναι ο λόγος που οι κάτοικοι ξεπερνούν τα 100 έτη πιο συχνά από οπουδήποτε αλλού στη Γη.
Η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, η ήπια γεύση του καθώς και τα υψηλά επίπεδα σε σαπωνίνες και ισοφλαβόνες βοηθούν στην διατήρηση της καλής υγείας. Καταναλώστε το αντί για κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή κιμά, για παράδειγμα σε σάλτσα για μακαρόνια.
#tip: Συνδυάστε το με τζίντζερ και σκόρδο σε σάλτσα σόγιας χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο.
www.psoma.gr | #PsomaMedicalWellness | ✆ 2106801086
Δρ. Μαρία Ψωμά Ιατρός-Βιοπαθολόγος F
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρικής & Χειρουργική της Παχυσαρκίας
(Paris VI) Board Certified στην Ιατρική της Αντιγήρανσης
Μέλος της American Society for Nutrition
Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Διατροφογενετικής
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 14, 152 32, Χαλάνδρι, Αθήνα, 2ος Όροφος
Τ: 2106801085, 2106801086, F: 2106801006