Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη σας υποδέχεται τον Νοέμβριο
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
BAZAAR/ ΕΚΘΕΣΕΙΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016
MKHΛ 2016
Από το 1995 το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την προβολή ελλήνων δημιουργών και σχεδιαστών. Το καθιερωμένο πλέον Arts and Crafts Bazaar, παρουσιάζει την εργασία και το μεράκι Ελλήνων δημιουργών με τη δυνατότητα αγοράς των προϊόντων τους υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τα Πολιτιστικά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΜΚΗΛ.
Το ΜΚΗΛ στολίζεται, ανοίγει τις πόρτες του για τρεις ημέρες 18, 19 και 20 Νοεμβρίου για να υποδεχτεί 30 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες.
Η Είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη όλο το τριήμερο για περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.
Όπως κάθε χρόνο έχουμε ετοιμάσει Ειδικές Ξεναγήσεις και Προγράμματα για τους επισκέπτες και τα παιδιά που θα μπορούν να συμμετέχουν κατόπιν κράτησης θέσης.
Ειδικές Ξεναγήσεις στο Μόνιμο Εκθεσιακό Χώρο
Χρυσό ταξίδι στο Χρόνο
Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 11.00 – 12.00
Προγράμματα
Εκτιμήσετε δωρεάν τα κοσμήματά σας από εξειδικευμένο εκτιμητή
Σάββατο 12.00 -14.00
Αφήσετε τα παιδιά σας για εξιστόρηση μύθων για παιδιά 3 – 6 ετών
Κυριακή 12.00 – 14.00
Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Bazaar
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BAZAAR
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18
ΣΑΒΒΑΤΟ 19
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9.00 – 19.00
Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη (ΜΚΗΛ), Ν.Π.Ι.Δ. Αστική Εταιρία μη- κερδοσκοπική πολιτιστικού ενδιαφέροντος αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Οικονομικών το 1993. Άνοιξε στο κοινό το 1994 ως το μοναδικό Μουσείο Κοσμήματος και Διακοσμητικών Τεχνών στην Ελλάδα. Στόχος του Μουσείου είναι να αποτελέσει ένα διεθνές κέντρο προώθησης της τέχνης του κοσμήματος και των διακοσμητικών τεχνών κυρίως όμως της παραγωγής των παραδοσιακών τεχνών. Στα 23 χρόνια από την ίδρυση του το επιστημονικό του τμήμα έχει οργανώσει περισσότερες από 80 περιοδικές εκθέσεις 1200 ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε 80.000 μαθητές ελληνικών σχολείων και σε 60.000 πολλαπλά προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων. Στο μέλλον το ΜΚΗΛ θα συνεχίζει να απευθύνεται σε ευπαθής ομάδες, θα προβάλει την νέα ελληνική δημιουργία στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με νέους μεθόδους πολιτιστικής εκπαίδευσης.