Τα πιο νόστιμα σπιτικά brownies από την αγαπημένη μας blogger Ιωάννας Λυμπεροπούλου
Ετοιμαστείτε για ζουμερά κομμάτια brownies με τραγανές άκρες που ξεχυλίζουν πλούσια γεύση σοκολάτας.
Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για τα καλύτερα σπιτικά brownies, που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου, με υλικά που σίγουρα έχουμε όλοι στο ντουλάπι μας. Χωρίς αστεία, αυτά τα brownies θα εξαφανιστούν αμέσως γι’ αυτό φρόντισε να διπλασιάσεις την δόση!
Τα καλύτερα σπιτικά Brownies
Προετοιμασία: 5 λεπτά – Ψήσιμο: 18 λεπτά
Για 16 κομμάτια
Υλικά
1 1/2 φλ. ζάχαρη
3/4 φλ. αλεύρι ΓΟΧ
2/3 φλ. κακάο
1/2 φλ. ζάχαρη άχνη
3/4 κ.γλ. αλάτι
3 αυγά
1/2 φλ. αραβοσιτέλαιο
2 κ.σ. νερό
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς (αέρας). Καλύπτουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, το αλάτι και τις βανίλιες.
Προσθέτουμε τα αυγά, το αραβοσιτέλαιο και το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και ψήνουμε για περίπου 18 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
Καλή απόλαυση!
Σημ.
Για έξτρα δόση σοκολάτας, μπορείτε να προσθέσετε 1/2 κομματάκια σοκολάτας.
Επειδή θα συνεχίσουν να “ψήνονται” στο ζεστό σκεύος όσο θα κρυώνουν, μην φοβηθείτε εάν όταν τα βγάλετε από το φούρνο είναι υγρά στη μέση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna’s Notebook (@ioanna_limberopoulou)
Διαβάστε περισσότερες συνταγές εδώ!