Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Fimages easyblog articles 447 salata me tono

Σήμερα Το Μενού Έχει Σαλάτα Ζυμαρικών Με Τόνο

Για όσους αγαπάνε τον τόνο δίνει μία διαφορετική γεύση! 
500 γρ.  ριγκατόνι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολικής άλεσης)
1 κονσέρβα τόνου
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
Αγγούρι
Μαγιονέζα ή γιαούρτι για πιο light
 
 
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό,σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο, στραγγίζουμε  και αφήνουμε το να κρυώσει εντελώς 2. Βράζουμε το καλαμπόκι  για 5 λεπτά. 3. Κόβουμε  το αγγούρι σε τετράγωνα  4. Στραγγίζουμε το καλαμπόκι.Βάζουμε τις πέννες, τον τόνο, καλαμπόκι και  αγγούρι,  σε 1 μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα συστατικά Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει γύρω στα δέκα λεπτά.
 

SHARE

RELATED