Σήμερα Το Μενού Έχει Σαλάτα Ζυμαρικών Με Τόνο
Για όσους αγαπάνε τον τόνο δίνει μία διαφορετική γεύση!
500 γρ. ριγκατόνι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολικής άλεσης)
1 κονσέρβα τόνου
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
Αγγούρι
Μαγιονέζα ή γιαούρτι για πιο light
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό,σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο, στραγγίζουμε και αφήνουμε το να κρυώσει εντελώς 2. Βράζουμε το καλαμπόκι για 5 λεπτά. 3. Κόβουμε το αγγούρι σε τετράγωνα 4. Στραγγίζουμε το καλαμπόκι.Βάζουμε τις πέννες, τον τόνο, καλαμπόκι και αγγούρι, σε 1 μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα συστατικά Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει γύρω στα δέκα λεπτά.