Royal style: Τίτλοι «τέλους» για την εποχή της βασιλικής μόδας
Ήρθε άραγε το τέλος όσο αφορά το royal style και την έμπνευση που έδινε η βασίλισσα;
Μετά από επτά δεκαετίες γυναικείας διακυβέρνησης (όσο συμβολική κι αν είναι), η βρετανική μοναρχία κοιτάζει κατάματα μια σειρά από βασιλιάδες: τον νεοσύστατο βασιλιά Κάρολο, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον επόμενο στη σειρά τον πρίγκιπα Γεώργιο. Μεταξύ άλλων αποσταθεροποιητικών επιπτώσεων καθώς αυτή η μητριαρχία μετατρέπεται σε πατριαρχία: Είναι το τέλος της μοναρχικής μόδας όπως την ξέραμε.
Λέμε αντίο, στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου με τα ταιριαστά καπέλα, και καλοσωρίζουμε τα κουστούμια και τα kilts. Βασιλική ή όχι, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II απέκτησε το καθεστώς της μόδας στην ιστορικά 70χρονη βασιλεία της. Μια τιτάνα διπλωματικού ντυσίματος, φορούσε ζωηρές αποχρώσεις, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ορατή ανάμεσα στο πλήθος.
Η ανάληψη του πρίγκιπα Βασιλιά Κάρολου θα μπορούσε να ισοδυναμεί με μια στιγμή για ανδρικά ρούχα – για να μην αναφέρουμε τη βιωσιμότητα, δεδομένου του πάθους του για περιβαλλοντικούς λόγους. Αλλά κάτι μου λέει ότι παρακολουθώντας τις επιλογές μόδας του νέου μονάρχη θα μοιάζει λίγο σαν να αναλύουμε το ανδρικό ντύσιμο, τόσο όσο το κόκκινο χαλί των βραβείων.
Ένα θα μείνει στην ιστορία, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν το πιο «χρωματιστό», ξεχωριστό fashion icon, που έφερε αλλαγές και καθιέρωσε στυλιστικά κομμάτια της μόδας που μείνουν for good.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)