Quesadillas με φέτα, χούμους και αβοκάντο! Aπό το αγαπημένο μας Taste Advisor
Πάμε να φτιάξουμε κάτι γρήγορο, ωφέλιμο και νόστιμο!
Quesadillas με φέτα, χούμους και αβοκάντο!
8 μικρές τορτίγιες
2 αβοκάντο
150g φέτα
250γρ κονσέρβα ρεβίθια (για ευκολία, είπαμε, κάντο αλλιώς άμα θέλεις)
3 κουταλιές της σούπας ταχίνι
1/2 κουταλιά της σούπας κύμινο
λίγο ελαιόλαδο
χυμό ενός λεμονιού
λίγο μαϊντανό ή κόλιαντρο , ψιλοκομμένο άμα βρεις κόλιαντρο, δαγκωτό,
Και μετά και μετά,
Βάζεις το ταχίνι ,το κύμινο και το χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ και τα ψιλοκόβεις, συνεχίζεις προσθέτοντας ελαιόλαδο μέχρι το χούμους είναι κρεμώδες .
Λίγο χούμους σε κάθε τορτίγια και πασπαλίζεις με ψιλοκομμένο μαϊντανό / κόλιαντρο. Κόβειςτο αβοκάντο στη μέση, αφαιρείς τη σάρκα με ένα κουτάλι . Κόβεις σε φέτες και βάζεις δύο ή τρεις πάνω από το χούμους .
Από πάνω κομματάκια φέτα και διπλώνεις το στη μέση την τορτίγια πιέζεις ελαφρά . Ζεσταίνεις το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζεις τα quesadillas και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Popi Wallick