
Πέθανε ξαφνικά ο κομμωτής των celebrities Jesus Guerrero | Το συγκινητικό μήνυμα της Jennifer Lopez
Ο Jesus Guerrero πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 34 ετών
Ο διάσημος κομμωτής δέχεται μια έκρηξη αγάπης από όσους τον γνώριζαν, συμπεριλαμβανομένων των πρώην σταρ πελατών του.
“Η glam fam μας είναι όλος ο κόσμος για εμάς. Δουλεύουμε μαζί, κάνουμε διακοπές και γιορτάζουμε τη ζωή μας μαζί! Ο μεγάλος σεβασμός μας για την τέχνη των μαλλιών και του μακιγιάζ μας οδήγησε να γνωρίσουμε μερικές από τις πιο ευγενικές ψυχές και να κάνουμε μερικούς από τους καλύτερους φίλους μας”, έγραψε η Kim Kardashian σε ένα ποστ στο Instagram τη Δευτέρα.
“Όταν λοιπόν ένα από τα glam μέλη της οικογένειάς μας πεθαίνει, όλες οι ψυχές μας συντρίβονται. Η καρδιά μου ραγίζει για την Kylie και όλους όσους αγάπησαν τον Jesus όπως όλοι μας”, συνέχισε το μήνυμά της. “Προσεύχομαι για την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και ολόκληρη την κοινότητα ομορφιάς που νιώθει αυτή τη βαθιά απώλεια ενός από τους πιο ταλαντούχους και ευγενικούς ανθρώπους! Αναπαύσου εν ειρήνη @jesushair .”
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesus Guerrero (@jesushair)
«Σοκαρισμένη» η Jennifer Lopez μετά τον θάνατο του Χεσούς Γκερέρο. Η Lopez θρήνησε τον θάνατο του Guerrero σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη, θυμώντας τον κομμωτή ως έναν «γλυκό άγγελο».
Οι πελάτες του Guerrero κυμαίνονταν από την Kylie Jenner έως την Jennifer Lopez , τη Selena Gomez , την Katy Perry , την Demi Moore , τη Lisa του Blackpink και τη Rosalía . Ένα από τα πιο πρόσφατα έργα του αφορούσε το styling στα μαλλιά της Lopez ενώ εκείνη βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι για να εμφανιστεί για το Saadiyat Nights την περασμένη εβδομάδα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)
Σύμφωνα με το πρακτορείο του Wall Group και το GoFundMe που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Guerrero πέθανε πρόσφατα, χωρίς να έχει δοθεί ημερομηνία ή αιτία θανάτου.
«Είναι γιος, αδερφός, θείος, καλλιτέχνης, φίλος και πολλά άλλα. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Χιούστον της Τέξας από μετανάστες γονείς, ο Ιησούς έμαθε πώς να εργάζεται σκληρά και ονειρευόταν να ανεβάσει τις δεξιότητές του στην κορυφή”, αναφέρει το GoFundMe της οικογένειάς του που συγκεντρώνει χρήματα για δαπάνες που σχετίζονται με τον θάνατό του. «Δυστυχώς, ο θάνατός του ήρθε πολύ ξαφνικά και απροσδόκητα».