Κάνουμε Τις Πέμπτες «Γευστικά» Μαγικές Και Απολαμβάνουμε Στο «Ark» Φεστιβάλ βραβευμένων εστιατορίων από όλη την Ελλάδα!
Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα.
Δώδεκα βραβευμένοι σεφ, δώδεκα εμβληματικά εστιατόρια και ταβέρνες, δώδεκα μεγάλα ραντεβού της ελληνικής κουζίνας: το Symposio at Ark συγκεντρώνει στην Αθήνα σημαντικούς γευστικούς πρεσβευτές της περιφέρειας και αποτυπώνει μερικά από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής. Το φεστιβάλ που διοργανώνουν το Ark και το αθηνόραμα υμνεί τις καλύτερες όψεις της ελληνικότητας με τοπική σφραγίδα, μέσα από έντεκα διαφορετικά μενού όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και το συναίσθημα την τεχνική.
Για 12 Πέμπτες, από τις 24 Ιανουαρίου έως και τις 20 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με βραβευμένα εστιατόρια και σεφ της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Ark, στη Γλυφάδα, μόνο για εσάς. Σε κάθε μία από αυτές τις βραδιές θα μας δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικά πιάτα από τα 12 εστιατόρια σαν να κάναμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην περιοχή τους, στην τοπική τους κουζίνα, και θα γνωρίζουμε από κοντά τον σεφ που κρύβεται πίσω από τις γευστικές δημιουργίες που δοκιμάζουμε.
Την προηγούμενη Πέμπτη είχαμε και εμείς την χαρά να απολαύσουμε στο “Ark” μία από αυτές τις μαγικές γευστικές βραδιές. Η υπέροχη παρέα του Δημήτρη Προκόπη, το υπέροχο σέρβις, το υπέροχο ελληνιό μενού, έκανε εμένα και Τζένη Οικονόμου να απολαύσουμε αυτή την καθημερινή μέρα και να χαλαρώσουμε.
Το Ark εκείνη την ημέρα φιλοξένησε το γνωστό εστιατόριο:Kenshō της Μυκόνου με Σεφ τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη & Pastry Chef τον Δ. Χρονόπουλος
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού που απολαύσαμε και να αποφασίσετε τις Πέμπτες σας να τις περνάτε γευστικά όμορφα σε ένα όμορφο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα.
Μπείτε ΕΔΩ να δείτε τι ακολουθεί για τις επόμενες Πέμπτες και να διαλέξετε την δική σας 🙂
Ελληνική μοντέρνα κουζίνα
Menu
Welcome Drink Ούζο 12
Amuse Bouche
Σούπα αγγούρι με ταρτάρ γαρίδας
Ορεκτικό
Ceviche
λαυράκι, πέπλο χτένι, καλαμπόκι, ακτινίδιο
ή
Μουσακάς
καραμελωμένη μελιτζάνα, αρνί αργομαγειρεμένο με πετιμέζι, κατσικίσιο τυρί
Κυρίως Πιάτο
Σφυρίδα
φρέσκια σφυρίδα ποσέ σε ελαιόλαδο, κυδώνια, σταμναγκάθι, σάλτσα μάραθου
ή
Χοιρινό Καρέ
κρέμα μαραθόριζα – λεμονόχορτο, αγκινάρα καραμελωμένη, μοσχολέμονο
Επιδόρπιο
Bavaroise ελληνικού καφέ
με αμυγδαλωτό αρωματισμένο με λεμόνι και παγωτό καρύδι
Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato