Η Κόρτνεϊ Κοξ φτιάχνει τα αγαπημένα της gluten free μπισκότα
Η Κόρτνει Κοξ γνωστή ανά τον πλανήτη με τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» φτιάχνει τα αγαπημένα της μπισκότα gluten free και μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ινσταγκραμ την συνταγή.
Εκτός από καταπληκτική ηθοποιός όπως φαίνεται είναι και εξαιρετική μαγείρισσα.
Όπως λέει: «Δεν ξέρω τι μου συνέβη, αλλά σοβαρεύτηκα με αυτά τα μπισκότα.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)
Συνταγή μπισκότα (χωρίς γλουτένη)
•3 φλιτζάνια + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι (2 φλιτζάνια + 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χωρίς γλουτένη και 1 φλιτζάνι + 1 κουταλιά αλεύρι αμυγδάλου)
•1 φλιτζάνι ζαχαροκάλαμο
•1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
•Τα 3/4 από ένα σακουλάκι με κομματάκια σοκολάτας
•1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
• 1 κουταλιά της σούπας βανίλια
•3 αυγά
•2-3 θαλασσινό αλάτι
•1/2 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα για να πασπαλίσετε από πάνω πριν το ψήσιμο
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Παίρνετε ένα παραλληλόγραμμο ταψί με χείλος και φτιάχνετε 3 καρβέλια πλάτους 3” χρησιμοποιώντας το πλάτος του ταψιού. Πασπαλίζουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης, κανέλας. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα. Τα βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και μετά κόβουμε τα μπισκότα υπό γωνία. Τα βάζετε στα πλάγια και τα ξαναβάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά (ή για 5 λεπτά, μετά σβήνετε τον φούρνο και αφήνετε να μείνουν λίγο μέσα στον φούρνο. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται εξαιρετικά τραγανά).