Γλυκό κλαμπ σάντουιτς από τον Στέλιο Παρλιάρο
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη ζεσταίνουμε ελαφρά για να μαλακώσει. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την αδειάζουμε μέσα στη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Αλείφουμε με βούτυρο τις φέτες του ψωμιού και τις ψήνουμε στην τοστιέρα. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Πλένουμε τα μήλα, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τη τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να κάψει στους 170οC και μέσα σε αυτό τηγανίζουμε τα μήλα έως ότου ροδίσουν. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη.
Αλείφουμε μία φέτα με τη γκανάζ. Σκεπάζουμε με μία δεύτερη φέτα την οποία αλείφουμε μαρμελάδα. Βάζουμε και μία τρίτη φέτα. Κόβουμε το ψωμί διαγώνια και σερβίρουμε με τα τηγανιτά μήλα.
Ευχαριστούμε τις glykes-alchimies
Τάνια Νικολοπούλου
Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».