Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2020%2F08%2Fimages easyblog articles 11026 pagotinia

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας παγωτίνια σάντουϊτς εύκολα και γρήγορα με τρία μόνο υλικά

Κορίτσια μου όμορφα ο Αύγουστος προχωρά ολοταχώς, το θερμόμετρο ενίοτε χτυπάει κόκκινο και ο ουρανίσκος μας ζητάει απεγνωσμένα κάτι γευστικό και παγωμένο!

Τι άλλο καλύτερο από ένα απολαυστικό παγωτάκι που σε σχέση με τα υπόλοιπα γλυκά έχει και τις λιγότερες θερμίδες! Είσαι όμως στο σπίτι σου, με το βαφτιστικό σου σορτσάκι, χυμένη στον αφράτο αναπαυτικό καναπέ σου, με τα μαλλιά κουβάρι δεμένα στο κεφάλι σου και μόνο στη σκέψη να σηκωθείς, να σουλουπωθείς και να βγεις έξω για παγωτό…πεθαίνεις!

Σας έχω εδώ λοιπόν τη λύση, για εύκολα και γρήγορα παγωτίνια σαντούιτς, με τρία υλικά που οι περισσότερες έχουμε στο σπίτι. Μόνο για ένα από αυτά που θα σας αποκαλύψω παρακάτω, διατηρώ επιφυλάξεις αλλά να πάρετε να έχετε καλού κακού από εδώ και πέρα.

Τα υλικά είναι:

-μπισκότα τύπου πτι μπερ απλά ή με επικάλυψη σοκολάτας
-500 gr κρέμα γάλακτος φυτικής προέλευσης
-ένα ζαχαρούχο ή καραμελωμένο γάλα το οποίο είναι και το μόνο αμφίβολο υλικό να υπάρχει στο ντουλάπι νομίζω.
Και πάμε στην εκτέλεση…

ΒΗΜΑ 1ο

Στρώνουμε σε ένα πλαστικό ταψάκι μια σειρά μπισκότα αφήνοντας μισό εκατοστό απόσταση μεταξύ τους. Αν είναι με επικάλυψη σοκολάτας εγώ βάζω τη σοκολάτα από πάνω.

ΒΗΜΑ 2ο

βγάζουμε από το ψυγείο την κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε σε ένα μπωλ και τη χτυπάμε με μίξερ χειρός ( εγώ το κάνω στο Multi ) μέχρι να πήξει και να γίνει αφράτη σαντιγή.

ΒΗΜΑ 3ο

Ρίχνουμε μέσα στη σαντιγή το ζαχαρούχο ή καραμελωμένο γάλα και ξαναχτυπάμε με χρι να ομογενοποιηθεί.

ΒΗΜΑ 4ο

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και επικαλύπτουμε με άλλη μια στρώση μπισκότων, αυτή τη φορά τη σοκολάτα από μέσα ( Ο λόγος που το προτείνω αυτό είναι για να μη λερώνεσαι όσο το κρατάς για να το φας.)

Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει για 2, 3 ώρες κι είναι έτοιμο!!!

Καλή σας απόλαυση!!! 

RELATED