Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F10%2Fimages easyblog images 928 7915731e4e19ceea4d73d26bebb0d76a XL

Φτιάξτε γάλα αμυγδάλου με κανέλα και μοσχοκάρυδο και κάντε το τέλειο “COMFORT DRINK”

Πλούσιο με πρωτεΐνες ποιότητας  το γάλα αμυγδάλου,  ιδανικό για την αναγέννηση των κυττάρων, ηρεμεί με τα  μπαχαρικά που περιέχει,  μας δίνει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και κάλιο για την καλή δραστηριότητα των κυττάρων.

 
Τέλειο ρόφημα για ένα κρύο πρωινό του χειμώνα!
 
 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
 
Παρασκευή για το Γάλα αμυγδάλου !
 
4 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, τουλάχιστον 8 ώρες σε νερό (πετάξτε το νερό)
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας υγρό γλυκαντικό  ή μέλι (προαιρετικά)
 
Παρασκευή του ροφήματος:
 
4 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου,χτυπήστε (βλέπε παραπάνω)
4 κουταλιές της σούπας φυτικής προέλευσης πρωτεΐνη σε σκόνη
1 μπανάνα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

 
 
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ
 
Προσθέτουμε το νερό και τα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ  χτυπήστε στη μεγάλη ταχύτητα 2-3 λεπτά. Σουρώνετε σε λεπτό σουρωτήρι .Προσθέστε τη βανίλια και το γλυκαντικό ή το μέλι αν θέλετε.

Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου που μόλις κάνατε με τη σκόνη πρωτεΐνης, τη μπανάνα, τη κανέλα, και το μοσχοκάρυδο σε ένα μπλέντερ  στην υψηλή ταχύτητα. Ανακατέψτε καλά . Σερβίρετε αμέσως.!
 
 

RELATED