Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F10%2Fimages easyblog articles 6810 event ruby fresh

Η 4η σοκολάτα RUBY από το Fresh και την Callebaut δημιούργησε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Ο Ηλίας Κρασσάς προσκάλεσε αγαπημένους φίλους και λάτρεις της σοκολάτας σε ένα συναρπαστικό event για την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του τέταρτου είδους σοκολάτας της Ruby, από το Fresh και την Callebaut, την μεγαλύτερη βιομηχανία σοκολάτας στον κόσμο. Το FRESH, πιστό στη φιλοσοφία του πάντα να παρουσιάζει στην ελληνική αγορά καινούργιες γευστικές εμπειρίες βασισμένες στην υψηλή ποιότητα, δημιούργησε μια βραδιά για τη Ruby, γεμάτη εκπλήξεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο FRESH επί της Λεωφόρου Συγγρού, το οποίο ειδικά για τη βραδιά είχε μεταμορφωθεί σε έναν παράδεισο σοκολάτας! Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο πρέσβης της Σερβίας, Dusan Spasojevic. Στον πρώτο όροφο είχε στηθεί ένα pop up μουσείο με την ιστορία και τα είδη της σοκολάτας, το οποίο περιλάμβανε εκθέματα από τη διαδρομή του κακάο από τους ιθαγενείς λαούς της Κεντρικής Αμερικής έως σήμερα. To curation του μουσείου ανέλαβαν η Creative Director του FRESH Μαίρη Γιατρά και η Graphics Designer του FRESH Ναντίνα Δαούτη,  με την πολύτιμη υποστήριξη της Callebeut Σερβίας. Μπαίνοντας στο FRESH οι καλεσμένοι ερχόντουσαν σε επαφή με τη Ruby, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο φυσικό ροζ χρώμα της, την εξωτική της γεύση και το γεγονός ότι συνδυάζεται μοναδικά με όλα τα αλκοολούχα ποτά και ειδικά με το ροζέ κρασί. Το Ruby candy bar στο ισόγειο, όπως και όλες τις λεπτομέρειες του event, είχε επιμεληθεί η Event Planner του FRESH, Αγγελική Γιατρά.

Η βραδιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:00, με μια special γευσιγνωσία για δημοσιογράφους, food critics και food bloggers, με ένα μενού εμπνευσμένο από τη Ruby, το οποίο δημιούργησαν ο ambassador chef της Barry Callebaut, Krsto Radovic, σε συνεργασία με τον chef του FRESH Μιχάλη Μερζένη και τον executive pastry chef Νεκτάριο Βουρίκη. Το pairing του menu με το κρασί ανέλαβε ο Γιώργος Φλούδας από την Trinity Wines, ενώ η υπέροχη διακόσμηση με τα λουλούδια ήταν δημιουργία του Secret Garden της Βαλεντίνης Κρασσά. Την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό του event ανέλαβε ο Γιάννης Μπίζας από την White Ball. Highlight της βραδιάς η live εμφάνιση της Κέλλυς Καλτσή, η οποία ταξίδεψε μελωδικά τους καλεσμένους με αγαπημένα τραγούδια σε jazz διασκευές. 

Ηλίας Κρασσάς, Βίκυ Καγιά.

H ruby RB1 εντυπωσίασε με τη γεύση της τους καλεσμένους.

Ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews με τη σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews.

Χάρης Ντάβλας, Αρετή Ντάρμα, Κωνσταντίνος Τζάχας.

Ρέα Παπαθανασίου, Ελένη Μπουγιουκλή, Στεφανία Μακροπούλου, Ευφροσύνη Πολυζώη.

Το δίδυμο των MI-RO, Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Τάκης Ζαχαράτος, Βίκυ Καγιά, Μίλτος Καμπουρίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Κρασσάς.

Έλενα Ντάβλα, Θανάσης Χριστόπουλος

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED