Δείτε Ποια Είναι Η Δίαιτα Των Stars Που Κάνει Θραύση!
Είναι η «συρραφή» των τελευταίων διατροφικών προγραμμάτων,που ακολούθησαν οι περισσότερες stars του Hollywood.
Έχει σπάσει ρεκόρ λόγω της ευκολίας της αλλά και της γρήγορης απώλειας βάρους χωρίς όμως να εξαντλεί τον οργανισμό μας.
Δευτέρα:
Πρωινό: 1 φλιτζ. γάλα 2% με 4 κ.σ. κουάκερ
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: κοτόπουλο φιλέτο ψητό (150 γραμμ. ψημένο) και σαλάτα πράσινη με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: ½ κεσεδάκι κότατζ με 1 μικρή ντομάτα
Βραδινό: το ίδιο με το μεσημέρι
Τρίτη:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 2 φέτες γαλοπούλα με 2 φέτες ανανά
Μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια (χωρίς ψωμί) και 1 φλιτζ. ψητά λαχανικά με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτο
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο και 1 ντομάτα
Τετάρτη:
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.σ. κράνμπερι και 1 κ.σ. ωμούς, ανάλατους ξηρούς καρπούς
Δεκατιανό: 1 χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς
Μεσημεριανό: ψάρι ψητό άπαχο (150 γραμμ. ψημένο) με 1 φλιτζ. Καστανό ρύζι και λαχανικά με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 φρούτο με 10 ξηρούς καρπούς
Βραδινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 ντομάτα
Πέμπτη:
Πρωινό: 1 φλιτζ. γάλα 2% με 4 κ.σ. κουάκερ
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ωμά, ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: 1 φλιτζ. Σαλάτα με φακές και 1 ντομάτα, με ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με φρούτο
Βραδινό: το ίδιο με το μεσημέρι
Παρασκευή:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 1/2 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 2 φέτες γαλοπούλα με 1 ντομάτα
Μεσημεριανό: κοτόπουλο φιλέτο (150 γραμμ. ψημένο) με 1 σαλάτα αγγούρι-ντομάτα
Απογευματινό: ½ κεσεδάκι κότατζ με 2 φέτες ανανά
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο νερού και 1 ντομάτα
Σάββατο:
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.σ. κράνμπερι και 1 κ.σ. ωμούς, ανάλατους ξηρούς καρπούς
Δεκατιανό: 2-3 φρούτα της επιλογής μας
Μεσημεριανό: μπριζόλα μοσχαρίσια (150 γραμμ.) και 1 σαλάτα με αγγούρι και ντομάτα και 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 φρούτο με 10 ξηρούς καρπούς
Βραδινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, ½ κεσεδάκι κότατζ και 1 ντομάτα
Κυριακή:
Πρωινό: ομελέτα με 3 ασπράδια, 1 φέτα γαλοπούλα, 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών και 1 κ.σ. λάδι
Δεκατιανό: 1 φρούτο με μια χούφτα ωμά, ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: ψάρι ψητό (150 γραμμ. ψημένο) με 1 φλιτζ. καστανό ρύζι και 1 φλιτζ. σαλάτα με 1 κ.σ. λάδι
Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 φρούτο
Βραδινό: 1 αραβική πίτα με 1 μικρή κονσέρβα τόνο νερού και 1 ντομάτα ή 1 αγγούρι.