Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Fimages easyblog articles 8208 9510

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας Υπογράφει Το Νέο Του Μενού Στο Corfu Palma Boutique Hotel Με Στίχους Του Οδυσσέα Ελύτη!

 ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

CORFU PALMA BOUTIQUE HOTEL – CHEF ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ

Είναι γνωστό ότι το μοντέρνο Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή για τους επώνυμους και μη επισκέπτες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους μέσα σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και αύρας. Ολάνθιστοι κήποι, μοναδική πισίνα με pool bar και restaurant, εξωτερικό τζακούζι, σύγχρονο fitness center, μοντέρνο Aphrodite Spa, απολαυστικό εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, tailor made mixology lobby bar συνθέτουν όλα μαζί την ποιοτική, ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πρόταση φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο καινοτομεί με αποτέλεσμα να συνεχίζει τις σημαντικές διακρίσεις του όπως στα τελευταία World Luxury Hotels Awards.

Το ξενοδοχείο μας επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη που έχει ήδη ενθουσιάσει τους πελάτες και επισκέπτες. Το Corfu Palma Boutique Hotel συνεργάζεται από την αρχή της σεζόν με τον φημισμένο Chef Αριστοτέλη Μέγκουλα ο οποίος υπογράφει το νέο menu A La Carte του εστιατορίου του ξενοδοχείου, με πανέμορφες μεσογειακές δημιουργίες με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και το οποίο είναι ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης συγκεκριμένα σημειώνει:

«Η ταυτότητα του νέου menu A La Carte που υπογράφει ο Αρίστος είναι εμπνευσμένη από συγκεκριμένους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη. Αποσυνθέσαμε ελληνικές γεύσεις και με πρώτης ποιότητας υλικά εποχής ανασυνθέσαμε ένα μενού που με το άρωμα και τη νοστιμιά μας ταξιδεύει στο ελληνικό καλοκαίρι. Όλη η ομάδα μας είναι πανέτοιμη και προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία!».

Ο Αριστοτέλης είναι ένας νέος, δυναμικός και πολύ δημιουργικός Σεφ.

Γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε και έζησε δέκα χρόνια στην Ιταλία. Από κει και πέρασε παράλληλα πολύ χρόνο από τα Μανιάτικα που έμενε η μία του γιαγιά στην άλλη γιαγιά του, την Γαλλίδα, που του μάθαινε τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας. Έτσι όταν ο ίδιος μπήκε στην κουζίνα ως Σεφ οι κληρονομιές του βρήκαν τη σωστή ισορροπία στα πιάτα του.

Μετά την Ιταλία όπου εργάστηκε για την γνωστή Μπεατρίτσε Λιπαρίνι κατάλαβε ότι η Κέρκυρα είναι ο τόπος που έπρεπε να συνεχίσει τα μαγειρικά του όνειρα.

Στην Κέρκυρα ξεδιπλώνει εδώ και χρόνια την δημιουργική του αύρα και εντυπωσιάζει τόσο με τις προτάσεις του όσο και με τον διαμαντένιο χαρακτήρα του.

Μην διστάσετε να το επισκεφτείτε!

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης με τον Σεφ Αρίστο Μέγκουλα

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED