Άρωμα Παρισιού στο Le Grand Balcon
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου για τα 50 χρόνια λειτουργίας του και την στενή σχέση του με την Γαλλία , το St.George Lycabettus διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι από το Παρίσι στην Αθήνα.
Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την cheffe, Dina Nikolaou του Παριζιάνικου εστιατόριού «Evi Evane» η οποία μαζί με τον executive chef του ξενοδοχείου, Στέφανο Παπανικολάου θα δημιουργήσουν για το Αθηναϊκό γαστρονομικό κοινό ένα γευστικό ταξίδι Paris – Athènes.
Tην Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο buffet brunch Paris-Athènes θα απολαύσετε κλασσικές γαλλικές γεύσεις όπως κρουασάν με κρέμα βύσσινο, croque madame με κατσικίσιο τυρί και αυγό πoσέ ,tartine με ψητά λαχανικά και camembert, terrine κοτόπουλου με φουντουκιά, tarte tatin με κρέμα anglaise, verrine mille feuille κ.α
Tην Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα γευτείτε ένα εκλεκτό δείπνο ελληνογαλλικής fusion κουζίνας «a quatre mains» με φόντο την Ακρόπολη και τα νησιά του Σαρωνικού.
Tο εστιατόριο Le Grand Balcon, με την βραβευμένη θέα έχει φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες της Γαλλίας όπως την Catherine Deneuve, Jean Reno, Isabelle Hupert, Emmanuelle Beart ,Juliette Binoche, Jean Moreau, Francoise Sagan, Pierre Cardin κ.α
18/02 Brunch -Paris-Athènes – 45€ κατ’άτομο
22/02 Δείπνο– Paris-Athènes – 65€ κατ’άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες