Άρωμα Νάπολης στη νέα Margherita Pizza Artigianale!
Margherita Pizza Artigianale!
Ο κορυφαίος pizzaiolo της Νάπολης Luciano Sorbillo και ο πρωταθλητής Ευρώπης στην πίτσα Vito Monaco βρέθηκαν στην Αθήνα στα πλαίσια της συνεργασίας τους με τον κ. Χρήστο Σοκόλη και με αφορμή το νέο κατάστημα της αλυσίδας Margherita Pizza Artigianale στη Νέα Ερυθραία. Ο Luciano Sorbillo είναι ίσως από τα πιο σημαντικά ονόματα της ναπολιτάνικης σκηνής και απόγονος της οικογένειας που συνδέεται με την ιστορία της πίτσας στη Νάπολη.
LUCIANO SORBILLO ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ VITO MONACO
Ο κ. Sorbillo είναι ο μοναδικός pizzaiolo που πρεσβεύει την Περιφέρεια της Καμπανίας σε όλο τον κόσμο αφού του έχει απονεμηθεί ο τίτλος “Campanian excellence in Italy & in the world” και είναι ο επίσημος pizzaiolo του Maradona Foundation στη Νάπολη. Οι δύο Chef παρέδωσαν masterclass σεμινάρια σε chef και επιχειρηματίες της εστίασης ενώ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ένα Pizza Party έλαβε χώρα στη Margherita στη Νέα Ερυθραία όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις απίθανες πίτσες των δύο κορυφαίων Ιταλών pizzaiolo, τις επιδείξεις flair (πέταγμα πίτσας) και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους.
ΗΛΙΑΣ ΣΟΚΟΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης οι κορυφαίοι Έλληνες chef Ντίνα Νικολάου και Δημήτρης Κατριβέσης σε συνεργασία πάντα με τους chef της Margherita Dario Vicari και Σπύρο Βαραγγούλη. Στο μοναδικό pizza party της Margherita παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα της γαστρονομικής σκηνής, γνωστοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και πολλοί influencers. Το κοινό απόλαυσε 8 κορυφαίες πίτσες με εκλεκτές πρώτες ύλες από την εταιρία Global Foods οι οποίες συνδυάστηκαν αρμονικά με τα κορυφαία ελληνικά και ιταλικά κρασιά που πρότεινε ο sommelier της εταιρείας Νectar DiVino αλλά και με τα περίφημα γαστρονομικά νερά San Pellegrino και Αqua Panna.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΚΟΛΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ
Φωτογραφίες papadakispress