Φτιάξε Την Πιο Νόστιμη Vegan Μαγιονέζα
Φτιάξε την πιο νόστιμη vegan μαγιονέζα χωρίς αβγά με σόγια, του Άκης Πετρετζίκη.
Συστατικά
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι
- 150 γρ. ρόφημα σόγιας
- 180 γρ. ηλιέλαιο
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα βαθύ δοχείο βάζουμε τον χυμό λεμόνι, το μπούκοβο, αλάτι, το ρόφημα σόγιας και χτυπάμε καλά με το ραβδομπλέντερ.
- Προσθέτουμε πολύ αργά το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο και χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα και σερβίρουμε.
- Συντηρείται στο ψυγείο για 2-3 μέρες σε αεροστεγές δοχείο.
Τάνια Νικολοπούλου
Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».