Skip to main content
images easyblog articles 6650 omorfa nyxtika gia omorfo ypno 173268cb

Τα νυχτικά φέτος πρωτοστατούν στη μόδα!

Τα γνωστά σε όλους σας αλλά παρεξηγημένα νυχτικά ήρθε η ώρα να τα φέρουμε στο προσκήνιο. Kαθώς μπήκε το φθινόπωρο και ο καιρός ψυχραίνει ψάχνετε τι θα φορέσετε βράδυ στον ύπνο. 
Όπως προσέχετε το στυλ σας όταν βγαίνετε έξω, ήρθε η ώρα να βάλετε και μια πινελιά στυλ την ώρα που θα πέσετε για ύπνο. 
Το τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες συνηδειτοποιείτε ότι η ώρα του ύπνου είναι πολύ σημαντική για την σωστή λειτουργία του οργανισμού σας αλλά και για την ευεξία σας. Γιατί πάντα ένας καλός ύπνος σας κάνει και αισθάνεστε την επόμενη μέρα πιο ενεργητική και πιο ξεκούραστη. Εδώ λοιπόν έρχεται και η έννοια του σωστού ρουχισμού και στον ύπνο

Καλείστε ως γυναίκες με άποψη, εκτός από το κομμάτι των εσωρούχων που είναι πολύ σημαντικά στην καθημερινότητά μας, να συμπληρώσετε στην γκαρνταρόμπα σας και το κομμάτι ένδυση ύπνου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα φορέσετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε να έχει, υψηλή ποιότητα, κολακευτικές γραμμές και άνεση για να υπάρχει η επιτυχία και η κομψότητα.

Το mystring.gr έρχεται να σας παρουσιάσει μία μεγάλη γκάμα από κομψότατα νυχτικά ραμένα από φίνα υφάσματα που αγκαλιάζουν το δέρμα σας δημιουργούν ευεξία για να έχετε έναν όμορφο ύπνο.

Η πλούσια γκάμα σχεδίων σας δίνει την επιλογή να διαλέξετε ως γυναίκα αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στα πιο όμορφα και trendy νυχτικά που είναι φτιαγμένα από βαμβάκι, μετάξι, σατέν ή νάιλον και μπορούν να διακοσμηθούν με δαντέλες ή κεντήματα στην προτομή και το στρίφωμα ανάλογα με το γούστο της κάθε μίας από εσάς.

Η καινοτομία είναι ότι εσείς μπορείτε να διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας νυχτικό έτσι όπως σας αρέσει. Μπορεί να έχει οποιοδήποτε λαιμόκοψη ή μπορεί να έχει μανίκια οποιουδήποτε τύπου. Ή να είναι χωρίς μανίκια και οποιοδήποτε τιράντα ώμου ή πίσω στυλ. Το μήκος ενός νυχτικού μπορεί να διαφέρει από το μήκος του ισχίου έως το μήκος του δαπέδου. Ένα κοντό νυχτικό μπορεί να ονομαστεί “shortie” ή “babydoll”, ανάλογα με το ύφος. Τα νυχτικά μπορεί να φορεθούν με ένα εξωτικό ένδυμα που ταιριάζει, μια ρόμπα, ένα καθαρό σιφόν peignoir ή μια ρόμπα, ώστε να είναι κατάλληλα για την υποδοχή των επισκεπτών.

Στο mystring.gr πιστεύουν ότι η κομψότητα και η άνεση είναι το νούμερο 1 για την γυναίκα.

Εσείς τι λέτε θα κάνετε το Κλικ για να αποκτήσετε τα πιο cosy νυχτικά;

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED