Skip to main content
images easyblog images 928 a213905b35d0064cb4112a93575d5da9 XL f15c3418

Chiquita Alphabet Sticker: Το μπλε αυτοκόλλητο παντού!

Πείτε το με τα λόγια της Chiquita

Θυμάστε το παιχνίδι με τα Μπλε Αυτοκόλλητα της Chiquita που παίζαμε όσο ήμαστε παιδιά; Αυτά τα Μπλε Αυτοκόλλητα βρίσκονταν παντού: στα μάγουλά μας, στη μύτη μας, ακόμα και στα δάκτυλα των ποδιών μας. Θυμάστε πόσο διασκεδαστικό ήταν; Το τελευταίο διάστημα το παιχνίδι έχει ξεκινήσει να παίζεται ξανά. Πώς; Με τα Μπλε Αυτοκόλλητα της Chiquita που οι καταναλωτές μπορούν να συλλέξουν αγοράζοντας μπανάνες Chiquita και να τα κολλούν επάνω σε κίτρινα αντικείμενα, όπως μπαλάκια του τένις, κίτρινες φούστες και πουκάμισα!

Chiquitοποιήστε τον κόσμο

Η Chiquita θέλοντας να χαρίσει ξανά στους λάτρεις της μπανάνας την χαρά να παίξουν και να πειραματιστούν με τα αυτοκόλλητα, αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα σειρά από τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο. Μικροί και μεγάλοι, θα μπορείτε να συλλέξετε τα γράμματα, να σχηματίσετε μία λέξη ή μία φράση και κατόπιν να κολλήσετε τις δημιουργίες σας σε πρωτότυπα μέρη. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τη λέξη ή τη φράση που δημιουργήσατε και να την αναρτήσετε στο λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Instagram, ενθαρρύνοντας τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο, αναφέροντας το hashtag #yellowchallenge. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη: μπορείτε να προσωποποιήσετε αντικείμενα με τα γράμματα της Chiquita, να στείλετε καρτ-ποστάλ από τα αγαπημένα σας μέρη τοποθετώντας όποιο μήνυμα εσείς θέλετε γραμμένο με τα αυτοκόλλητα Chiquita, ή απλά να κολλήσετε τη λέξη που έχετε σχεδιάσει με τα αυτοκόλλητα πάνω στο αγαπημένο σας φρούτο. Εσείς επιλέγετε!

Οι πιο αστείες, πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Chiquita. Το παιχνίδι αυτό έρχεται να υπενθυμίσει ότι η Chiquita δεν αποτελεί μόνο μία εταιρία που παράγει γευστικές μπανάνες και υιοθετεί διαδικασίες βιωσιμότητας, αλλά και μία σύγχρονη μάρκα που χαρίζει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης.

Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο

Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED