Skip to main content
images easyblog images 927 3bf4626f77c43ea2df8024013b5c2e13 XL a9c2935f

Η Cindy Crawford επιστρέφει στα ’80s για το Reserved (video)

author likewoman

16 Μαρ 2018

Το super model της δεκαετίας του 80 επιστρέφει και φέρνει την άνοιξη. Tο Reserved παρουσίασε την τελευταία του καμπάνια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 με τίτλο “I LOVE YOU CINDY”, ένας ύμνος στο supermodel CindyCrawford. Σε ένα χρωματικά παστέλ ονειρικό τοπίο, ο πολωνός γίγαντας μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία της παρακμής – στη δεκαετία του 1980 φυσικά – με μια εκστρατεία που βλέπει το απόλυτο είδωλο του ’80, Cindy Crawford, να επιστρέφει σε μια εποχή που όλα ήταν υπερ-μεγεθυμένα.  Στο φιλμ της καμπάνιας, σκηνοθετημένο από τον Gordon von Steiner, η Crawford χορεύει ενεργά με ένα ροζ κοστούμι σε μια σκηνή, εμφανίζεται μια ρετρό σαπουνόπερα μαζί με τον ηθοποιό Dacre Montgomery, τύπου Stranger Things, καθώς και ο Tish Graves και ο Eric Roberts σε μια άλλη σκηνή, και αργότερα οδηγείται σε ένα τερατώδες φορτηγό pick-up από έναν guest έκπληξη. Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει τη Cindy Crawford να σταθεί στα πόδια της και να χορεύει με τόσο ενθουσιασμό όσο και στο φιλμ της καμπάνιας, είναι ” anything by Prince!” δήλωσε στη Vogue.

vg images.condecdn.net image 0e83mXjn7rp crop 405 f reserved cindy 9 rgb

Είναι αδύνατο να χάσετε την επιρροή της δεκαετίας του ’80 στην καμπάνια, επιστρέφοντας στα χρόνια όπου η Cindy ξεχώρισε για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία της, αλλά ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή της από εκείνη την καθοριστική δεκαετία; «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση», λέει η Crawford. «Μόλις άρχιζα το γυμνάσιο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’80, ζούσα στη Νέα Υόρκη δουλεύοντας ως μοντέλο. Σίγουρα, το πρώτο μου εξώφυλλο στη Vogue ήταν κάτι θαυμάσιο!»

vg images.condecdn.net image kqeZBN1LngO crop 405 f reserved cindy 2 rgb

Στο φιλμ άνοιξη – καλοκαίρι 2018, η Cindy εμφανίζεται με μια σειρά από διαφορετικά looks, δεκαετίας του 80, αλλά το καθημερινό της ντύσιμο τώρα είναι λίγο πιο casual. «Ζω στο Malibu, έτσι περισσότερες μέρες με βρίσκουν να φοράω τζιν, T- shirt και ένα δερμάτινο σακάκι», εξηγεί. «Μου άρεσαν όλα αυτά τα κοστούμια που φορούσαμε για το εμπορικό, αλλά πρέπει να πω ότι το ροζ ήταν το αγαπημένο μου. Λατρεύω αυτό το χρώμα για την άνοιξη και ταιριάζει με τα flat παπούτσια μου που τα κάνει να δείχνουν μοντέρνα και τέλεια για χορό!»

Το Reserved μπορεί να «προσγειώθηκε» στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις πριν από έξι μήνες, αλλά ως νεοφερμένο έχει ήδη κάνει τεράστιο αντίκτυπο με μια σειρά εκστρατειών που περιλαμβάνουν ένα cast αστεριών, όπως η Kate Moss, η Adwoa Aboah, η Jourdan Dunn, η Jon Kortajarena και η Irina Shayk. «Αυτό που έχει κάνει το Reserved με τις καμπάνιες τους ήταν πραγματικά έξυπνο», υποστηρίζει η Cindy. «Μου άρεσε η πραγματικά διαχρονική οπτική της Kate Moss και στη συνέχεια η απίστευτα σύγχρονη καμπάνια τα Χριστούγεννα με τις Adwoa,Jourdan και Irina … Χαίρομαι που θα γίνω και είμαι και εγώ κομμάτι σε αυτό το line-up με κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι μια όμορφη νοσταλγία.».

www.designscene.net wp content uploads 2018 03 CINDY CRAWFORD 6

 

Η συλλογή του για την άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 είναι διαθέσιμη για on-line αγορές στο reserved.com

RECENT

RELATED