Skip to main content
images easyblog images 927 388e00cea7b04a25bc8bc7fb61cbe2af XL fa7eebe8

Η Μαρούλα Κασκαβέλη κάνει την εμφάνισή της με τραγούδι Γάτα

author likewoman

22 Σεπ 2017

Μαρούλα Κασκαβέλη

«Γάτα»

Μουσική – Στίχοι: Αντρέας Λάμπρου

Σκηνοθεσία video: Νίκος Σούλης

Η Μαρούλα Κασκαβέλη κάνει την εμφάνισή της με τραγούδι Γάτα που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού έχουν την υπογραφή του Αντρέα Λάμπρου και ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέο single η Μαρούλα Κασκαβέλη μας παρουσιάζει και το video clip σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

Απολαύστε το νέο single «Γάτα» 

Λίγα λόγια για την Μαρούλα Κασκαβέλη…

Η Μαρούλα (Μαρία- Αργυρώ) Κασκαβέλη γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ήταν ένα ανήσυχο παιδί που ήθελε να μάθει και να κάνει πολλά. Τα βήματα της την οδήγησαν σε νομικές σπουδές (Νομική Σχολή Πανεπιστημίου LILLE Γαλλίας), σε μαθήματα γραφιστικής & Δημιουργίας ιστοσελίδων, σε σεμινάρια συστημάτων ποιότητας ISO & Haccp μέχρι και πτυχίο δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας έχει πάρει.

Κοινός παρονομαστής όλα τα χρόνια των σπουδών της ήταν η μουσική και το τραγούδι, πράγμα που την έκανε το 2007 να φτιάξει τον δικό της χώρο, το Artcafe – Ασματοπωλείο «Ράγες», όπου και εμφανιζόταν με διάφορα φιλοξενούμενα μουσικά σχήματα. Η καλλιτεχνική της δραστηριότητα συνεχίστηκε έκτοτε πραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις και μουσικά αφιερώματα σε διάφορους χώρους και μουσικές σκηνές.

Από το 2008-2016 ολοκλήρωσε τις Σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στο τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού, όπου απέκτησε πτυχίο με βαθμό Άριστα Παμψηφεί με διάκριση.

Η λατρεία της για το τραγούδι την έφερε απέναντι σε ένα μεγάλο και διαφορετικό κοινό, σε εκδηλώσεις που πάντα είχαν να κάνουν με τον κόσμο της τέχνης. Έχει τραγουδήσει λοιπόν σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε Gallery, σε ποιητικές βραδιές, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σε παραστάσεις θεάτρου και χορού όπως και σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το 2017 γνωρίστηκε με τον Νίκο Μουρατίδη και μετά από συζητήσεις αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί, γιατί όπως λέει η ίδια: «… είμαι ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος που χρειάζεται κάποιον στο πλευρό του, κάποιον που να εμπιστεύεται, για να μπορέσει να οργανώσει τις σκέψεις και τις ανησυχίες μου. Εγώ είμαι μέσα σε όλα, ο Νίκος θα μπορέσει να με κατευθύνει και να αφαιρεί τις περιττές κινήσεις μου».

Κάντε Like στην σελίδα της Μαρούλας στο Facebook για να μαθαίνετε νέα της facebook

RECENT

RELATED