Skip to main content
images easyblog images 927 3fb7c65d5f845848dd882c325aad297d XL f7aee5a3

Γυναικεία ρούχα street casual για το looκ όλης της μέρας

author likewoman

19 Αυγ 2017

Κάποια outfits ταιριάζουν στις πρωινές ώρες, άλλα είναι για λαμπερά βράδια ενώ κάποια θυμίζουν διακοπές ή είναι μόνο για τους δρόμους της πόλης. Δεν θα ήταν τέλειο να φεύγατε το πρωί από το σπίτι και να φορούσατε ρούχα κλειδιά που θα σας συνόδευαν μέχρι τη βραδινή σας έξοδο, όταν το πρόγραμμά σας είναι κάπως στριμωγμένο; Για να είστε so stylish…δεν θέλει κόπο, θέλει γυναικεία ρούχα Bill Cost!

Έμφαση στα tops!

Ασύμμετρη Τουνίκ

3490 34903490

 

 

3602

Preppy-chic look που τραβάει τα βλέμματα. Η γκρι τουνίκ εξασφαλίζει ότι από το πρωί ως το βράδυ θα είστε άνετες και fashionable. Μοναδική Ποιότητα από 100% βαμβάκι, με την υπογραφή Bill Cost σε προσφορά μόνο 47,60€  Μην τη χάσετε!

Ροζ πουκάμισο ποπλίνα σε κλασική γραμμή

 

3480

Αυστηρό, σικάτο και all time classic πουκάμισο που όλες πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για παν ενδεχόμενο. Επιλέξτε μία παλ απόχρωση όπως το ήρεμο ροζάκι και ξεφύγετε από το άσπρο. Ολοκληρώστε το στυλ σας με μία oversized ζακέτα για πιο extreme εμφάνιση! Βρείτε το basic πουκάμισο εδώ σε συμφέρουσα τιμή.

Βρείτε όλες τις γυναικείες μπλούζες & τα πουκάμισα Bill Cost, με ένα κλίκ!

Παντελόνι skinny με ξέφτια και λοξές γραμμές

4772

 

Ένα από τα πιο εύκολα, γρήγορα και stylish οutfits είναι τα γυναικεία παντελόνια! Το άσπρο παντελόνι Bill Cost αποτελείται από 97% βαμβάκι και 3% σπάντεξ. Με εσπαντρίγιες και ένα t-shirt με print συνθέτουν μία τέλεια εξίσωση..

Στο sexy κολάν λέμε ναι

3866

 

Προσεγμένο casual κολάν με κόψιμο πίσω και άψογη εφαρμογή που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά. Το πρωί φορέστε το με μία ζακέτα δεμένη στη μέση και το βράδυ αλλάξτε το look σας φορώντας ανοιχτό το πουκάμισο με ένα τοπάκι.

Βρείτε όλα τα γυναικεία παντελόνια & τα κολάν της νέας συλλογής.

Για να είστε καλοντυμένη όλες τις ώρες της ημέρας επιλέξτε την καλύτερη ποιότητα, σε συμφέρουσες τιμές. Περισσότερες προσφορές στις γυναικείες μπλούζες και σε όλα τα γυναικεία ρούχα Bill Cost θα βρείτε στο billcost.gr.

RECENT

RELATED