![images easyblog images 927 1aafc452159c18f6b12c8dc495ffb823 XL 8b86afff](/wp-content/themes/yootheme/cache/8b/images_easyblog_images_927_1aafc452159c18f6b12c8dc495ffb823_XL-8b86afff.jpeg)
Ποιες λέγονται “πραγματικές” τροφές και πως να τις καταναλώνετε χωρίς να χάσετε τα θρεπτικά τους συστατικά!
Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας “πραγματικής” τροφής* και πώς να την καταναλώσετε χωρίς να χάσετε τα θρεπτικά της συστατικά.
Λέγοντας «πραγματικές» εννοούμε όσο πιο ανεπεξέργαστες και αγνές γίνεται.
#tip: Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, προκαλεί κορεσμό. Επίσης, περιέχει φυτοχημικά, αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καύση του λίπους.
Δείτε εδώ το video!
Ιατρός-Βιοπαθολόγος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρικής & Χειρουργική της Παχυσαρκίας (Paris VI) Board Certified στην Ιατρική της Αντιγήρανσης
Μέλος της American Society for Nutrition Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Διατροφογενετικής
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 14,
152 32, Χαλάνδρι, Αθήνα,
2ος Όροφος
Τ: 2106801085, 2106801086, F: 2106801006