Skip to main content
images easyblog images 928 38c355ee16c197abf3351ba6f4f08cb1 XL 0d41b88b

Ταξιδεύοντας Αθήνα – Θεσσαλονίκη με ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Ποια μέρη να δείτε

Ένα ταξίδι από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα μεγάλο, για την ακρίβεια 502,4 χιλιόμετρα και αν επιλέξετε να το κάνετε οδικώς, τότε οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι η καλύτερη πρόταση, αφού όχι μόνο σας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και πλήρη έλεγχο στη διαδρομή αλλά σας δίνουν και τη δυνατότητα να σταματήσετε και να θαυμάσετε πολλά αξιόλογα μέρη κατά τη διαδρομή.

Κάνοντας λοιπόν ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη με το κατάλληλο όχημα, από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων Drive Hellas, μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια μεγάλες αποστάσεις και φυσικά να απολαύσετε τις ομορφιές της Ελλάδας.

Θερμοπύλες – Λουτρα Θερμοπυλών – Εκβολές Σπερχειού

media cdn.tripadvisor.com media photo s 06 9f 2d 38 battlefield of thermopylae
Οι Θερμοπύλες, το μέρος όπου έγραψαν ιστορία οι 300 του Λεωνίδα σταματώντας την προέλαση του Περσικού στρατού, είναι εύκολα προσβάσιμο αν είστε με αυτοκίνητο. Δείτε την αρχαία τοποθεσία και απολαύστε ένα θεραπευτικό μπάνιο στα φημισμένα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών. Στην περιοχή βρίσκονται και οι εκβολές του Σπερχειού ποταμού όπου λέγεται ότι κατοικούσαν οι Αινιάνες.

Στυλίδα

 www.stylida.gr sites all themes mwlos images slideshows stylida2
Μία πολύ όμορφη τουριστική περιοχή που έχει ανανεωθεί και αναδειχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να αποτελέσει οπωσδήποτε στάση πριν τον τελικό προορισμό σας. Περπατήστε στον παραλιακό δρόμο, απολαύστε την όμορφη πόλη, γεμίστε με καύσιμα το όχημα και συνεχίστε τη διαδρομή σας για τη Θεσσαλονίκη.

 

Πτελεός

 Pteleos front
Ένα επίσης αξιοθαύμαστο γραφικό χωριό, ο Πτελεός Μαγνησίας, είναι μία περιοχή που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αν είστε λάτρης του ορεινού τοπίου. Παρόλο που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, τα γραφικά σπιτάκια σκαρφαλωμένα στην πλαγιά θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ αν έχετε επιλέξει όχημα από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων Drive Hellas, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι θα ανταπεξέλθει σε κάθε δύσκολο και απαιτητικό οδόστρωμα.

Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα

axiosdelta.gr wp content uploads 2015 06 %CE%A6%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1 %CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82 %CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82

Δεν γίνεται να πάτε οδικώς στη Θεσσαλονίκη με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και να μην σταματήσετε στο Εθνικό πάρκο στο Δέλτα Αξιού. Το υπέροχο προστατευόμενο τοπίο αποτελεί σπίτι για πολλά σπάνια είδη πτηνών όπως Μελισσοφάγοι, Αλκυόνες, Φοινικόπτερα (τα γνωστά φλαμίνγκο), Αργυροπελεκάνους, αλλά και σπάνια ερπετά όπως την πράσινη γουστέρα και τις στικτές νεροχελώνες. Είναι μία επίσκεψη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πριν φτάσετε στον προορισμό σας.

Ταξιδέψτε με όρεξη αλλά κυρίως με ασφάλεια, επιλέγοντας την Drive-Hellas για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα και όλη τη χώρα με τα καλύτερα και πιο ασφαλή οχήματα!

 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED