Φτιάξτε γάλα αμυγδάλου με κανέλα και μοσχοκάρυδο και κάντε το τέλειο “COMFORT DRINK”
Πλούσιο με πρωτεΐνες ποιότητας το γάλα αμυγδάλου, ιδανικό για την αναγέννηση των κυττάρων, ηρεμεί με τα μπαχαρικά που περιέχει, μας δίνει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και κάλιο για την καλή δραστηριότητα των κυττάρων.
Τέλειο ρόφημα για ένα κρύο πρωινό του χειμώνα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Παρασκευή για το Γάλα αμυγδάλου !
4 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, τουλάχιστον 8 ώρες σε νερό (πετάξτε το νερό)
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας υγρό γλυκαντικό ή μέλι (προαιρετικά)
Παρασκευή του ροφήματος:
4 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου,χτυπήστε (βλέπε παραπάνω)
4 κουταλιές της σούπας φυτικής προέλευσης πρωτεΐνη σε σκόνη
1 μπανάνα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ
Προσθέτουμε το νερό και τα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ χτυπήστε στη μεγάλη ταχύτητα 2-3 λεπτά. Σουρώνετε σε λεπτό σουρωτήρι .Προσθέστε τη βανίλια και το γλυκαντικό ή το μέλι αν θέλετε.
Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου που μόλις κάνατε με τη σκόνη πρωτεΐνης, τη μπανάνα, τη κανέλα, και το μοσχοκάρυδο σε ένα μπλέντερ στην υψηλή ταχύτητα. Ανακατέψτε καλά . Σερβίρετε αμέσως.!