Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2014%2F11%2Fimages easyblog images 928 539ae9434274fcaedab8deb6007ffb6b XL

Νίκησε ο καρκίνος την παρουσιάστρια του MTV!

Εδωσε την δική της μάχη μα δεν τα κατάφερε τελικά!
 
Θλίψη στα διεθνή media σκόρπισε ο χαμός της 32χρονης παρουσιάστρια του MTV. Η Diem Brown, έπασχε από καρκίνο κι ενώ την πρώτη φορά κατάφερε να τον νικήσει, πρόσφατα έκανε μεταστάσεις και η ίδια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.
 
Οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως ο καρκίνος που είχε στο στομάχι και το έντερο έκανε μετάσταση στο ήπαρ και τους λεμφαδένες. Η παρουσιάστρια έδωσε τη μάχη της μέχρι και την τελευταία στιγμή όμως τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
 
Στα social media τα μηνύματα έπεσαν φωτιά και φυσικά τα συλληπήτηρια από τους συνεργάτες της! 
 
πηγή: must.com.cy
 

SHARE

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED