Skip to main content
images easyblog images 928 fdde1da287ef645878d672d35edb2d9e XL 4c506f56

Πέθανε ξαφνικά ο 47χρονος αδελφός του Διονύση Σχοινά

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αδελφός του Διονύση Σχοινά, Τόλης, σήμερα το πρωί, μετά από έμφραγμα που υπέστη. Βυθισμένη στο πένθος η οικογένεια και οι φίλοι.
 
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Διονύση Σχοινά σήμερα το πρωί. Ο 47χρονος αδελφός του Τόλης, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και χωρίς να περνάει κάποιο πρόβλημα υγείας.
 
Ο μεγαλύτερος αδελφός του τραγουδιστή, μουσικός και ηχολήπτης, ένιωσε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και υπέκυψε στο έμφραγμα που υπέστη. Οι γονείς του και ο Διονύσης Σχοινάς είναι απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι. Ο ίδιος ο τραγουδιστής επικοινώνησε με στενούς του φίλους σήμερα το μεσημέρι, ώστε να μοιραστεί μαζί τους το τραγικο νέο, βρισκόμενος στο πατρικό του σπίτι στη Νίκαια μαζί με τους γονείς του.
 
Ο Τόλης Σχοινάς ήταν το alter ego του Διονύση Σχοινά, πάντα μαζί του σε όλες τις δουλειές και δίπλα του στη ζωή. Ένας ήρεμος και δοτικός άνθρωπος, με χιούμορ και κέφι για ζωή. 
 

SHARE

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED