Skip to main content
likewomangr video gia sgoura mallia fd7c9bc2

Έχεις σγουρά μαλλιά; | Δες εδώ το βίντεο για μπούκλες που έγινε viral!

Βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στα social media δείχνει γνωστή κομμώτρια να δίνει συμβουλές για σγουρά μαλλιά, κατακλύζοντας το TikTok και το Facebook και κερδίζοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια. Η επιχείρησή της, που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τις καινοτόμες τεχνικές της και τα γεωμετρικά «έργα τέχνης» στα κουρέματά της.

Στο viral βίντεο, το οποίο έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έως τώρα, η κομμώτρια παρουσιάζει βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσετε τις τέλειες μπούκλες, εξηγώντας αναλυτικά τη διαδικασία και προτείνοντας προϊόντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σχόλια κατακλύζουν το βίντεο, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν και να ζητούν ακόμα περισσότερες συμβουλές.

@raniavlachou Βήμα βήμα πως κάνω τις μπούκλες μου! #curlyhair #curlyhairtutorial #wash #your #hair #apply #hairconditioner #detanglehair #and #after #don #brush #again #separate #your #hair #where #you #like #by #using #only #your #fingers #apply #allover #your #favorite #hairproduct #scrunchy #the #hair #and #start #drying #high #heat #medium #speed #wish #you #amazing #curls #raniavlachou #fru #only ♬ Product introduction, commercials, information, summer(1284254) – yutaka.T

Η Ράνια Βλάχου, τρίτης γενιάς κομμώτρια, έχει κληρονομήσει την αγάπη και το ταλέντο για την τέχνη της από την οικογένειά της. Με τη δημιουργικότητα και την επαγγελματική της εμπειρία, έχει καταφέρει να γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που θέλουν να φροντίσουν καλύτερα τα μαλλιά τους, ανεξαρτήτως τύπου και υφής.

Το TikTok και το Facebook έχουν γίνει τα κύρια μέσα για να μοιραστεί τις γνώσεις της και να βοηθήσει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα μαλλιά τους, ανεξαρτήτως υφής και τύπου. Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τα μυστικά για όμορφα μαλλιά, ακολούθησε τη σε Facebook και TikTok και ανακάλυψε πώς μπορείς να μεταμορφώσεις την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σου!

cover photo freepik

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RELATED