Skip to main content
likewomangr victoria beckham rings cover 600ec9a3

Η Victoria Beckham μόλις εμφανίστηκε με το πιο trendy ζευγάρι γόβες της σεζόν

Η Victoria ξεσήκωσε τους θαυμαστές με την τελευταία της εμφάνιση

Την Πέμπτη, η Victoria Beckham εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση της Vogue στη Νέα Υόρκη και απλά λατρέψαμε το ντύσιμό της.  Η σύζυγος του David Beckham κατέπληξε τους θαυμαστές της με ένα πράσινο φόρεμα στο χρώμα της ελιάς από τη συλλογή της και φώτισε τους δρόμους του Big Apple καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Το μάτι μας όμως έπεσε που αλλού στα παπούτσια της!

Η VB φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα T-bar στο κόκκινο της ντομάτα.

Τα παπούτσια T bar έχουν ένα αρκετά ρετρό στυλ και ήταν εξαιρετικά δημοφιλή τη δεκαετία του 1920. Η Victoria είναι ευρέως γνωστή ως η βασίλισσα των ψηλοτάκουνων, αλλά δεν έχει εμφανιστή σχεδόν ποτέ με αυτό το στυλ παπουτσιών δημόσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GLAMOUR (@glamouruk)

Αφού μίλησε στην εκδήλωση της Vogue, η πρώην Spice Girl έκανε μια γρήγορη αλλαγή και πήγε στο afterparty, με τον σύζυγό της David. Η VB αποφάσισε να φορέσει ένα καθαρό λευκό, ντραπέ φόρεμα.

Η 50χρονη σχεδιάστρια μόδας, εμφανίστηκε στο δείπνο της Vogue ‘s Fashion Fund Awards, όπου άφησε κυριολεκτικά το μαύρο σύνολό της για ένα απροσδόκητο νυφικό λευκό φόρεμα με τους ώμους έξω.

Το φόρεμα ήταν μαζεμένο στη μέση και πρόσθεσε ένα ζευγάρι μοντέρνες γόβες perspex. Η Victoria συνήθως έχει nude χείλη, αλλά αυτή τη φορά άλλαξε το beauty look της. Αντίθετα, επέλεξε ένα ζωηρό κόκκινο κραγιόν από τη σειρά της Victoria Beckham Beauty, στην απόχρωση «Pop».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πόζαρε με την Anna Wintour, η οποία έδειχνε super chic με μια μπορντό δερμάτινη καμπαρντίνα.

cover photo instagram/@victoriabeckham

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED