Skip to main content
likewomangr anthi fakidari 9a0f8b2e

Ανθή Φακιδάρη: Το πρώτο Greek Model που κόσμησε την πασαρέλα της Victoria’s Secret

Στις 15 Οκτωβίου, ο λαμπερός κόσμος της μόδας γνώρισε μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα καθώς η Ανθή Φακιδάρη, το μοντέλο με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, έγινε η πρώτη ελληνίδα supermodel  που φόρεσε τα εμβληματικά φτερά αγγέλου στο Fashion Show της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σηματοδότησε ένα  ορόσημο, όχι μόνο στην καριέρα της, αλλά και στην ελληνική εκπροσώπηση στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.

Το ταξίδι της 21χρονης,  Ανθής Φακιδάρη, από το Περιστέρι όπου μεγάλωσε, στις περίφημες πασαρέλες του κόσμου δεν είναι τίποτα λιγότερο από πάθος, σκληρή δουλειά και έμπνευση. Η Ανθή με την εντυπωσιακή ομορφιά και τη χάρη της από νεαρή ηλικία, ήταν εξοικειωμένη με τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς παρακολουθούσε από κοντά τη δουλειά του, οπερατέρ της τηλεόρασης, πατέρα της. Ωστόσο, η ανάβασή της στη διεθνή φήμη δεν ήταν επιτυχία «εν μία νυκτί». Η Ανθή άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας καριέρα στη διεθνή σκηνή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και το αναμφισβήτητο ταλέντο της τράβηξαν από την αρχή την προσοχή των πρακτορείων μοντέλων παγκόσμιας εμβέλειας, ωθώντας την να περπατήσει στα catwalks διάσημων οίκων, όπως Ralph Lauren, Chanel, Giorgio Armani, ενώ πρόσφατα ανακηρύχθηκε και το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της Ferrari.

Αλλά η θεαματική απογείωση στην καριέρα της ήταν η παρουσία της στο τελευταίο show της Victoria’s Secret.  Η  Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη και μοναδική  Ελληνίδα model  που φόρεσε τα φτερά αγγέλου,  ένα πολυπόθητο σύμβολο θέσης και επιτεύγματος στη βιομηχανία της μόδας,  στην πασαρέλα της Victoria’s Secret και μάλιστα σε ένα ιστορικό show για το διάσημο brand, αφού σηματοδοτούσε το ιστορικό του comeback στα δρώμενα της μόδας.  Τα shows της Victoria’s Secret  δεν είναι μόνο από τα πιο διάσημα και δημοφιλέστερα γεγονότα στο ημερολόγιο της μόδας, αλλά και από τα πιο απαιτητικά. Από τη στιγμή  μάλιστα που ένα μοντέλο φοράει τα φτερά αγγέλου, σημαίνει την άφιξή της στην κορυφή του επαγγέλματός της, αφού θεωρείται τιμητικό σήμα στη βιομηχανία της μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Η άνοδος της Ανθής Φακιδάρη στην παγκόσμια σκηνή του μόντελινγκ αποτελεί σημείο υπερηφάνειας για την Ελλάδα και ανοίγει την πόρτα για τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων μοντέλων που φιλοδοξούν να αφήσουν το στίγμα τους στο χώρο της μόδας.

Το story της Ανθής είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα υπέρβασης των συνόρων, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και μάλιστα σε βιομηχανίες που αρχικά φαίνονται απρόσιτες.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που το μέλλον επιφυλάσσει για την Ανθή Φακιδάρη, ένα είναι σίγουρο: είναι ένα όνομα που θα θυμάται ο κόσμος της μόδας για τα επόμενα χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Με τα φτερά της πλέον σταθερά στη θέση τους, η ελληνίδα καλλονή είναι έτοιμη να πετάξει και να συνεχίσει να γράφει ιστορία, στις διεθνείς πασαρέλες, έχοντας ως όριο τον ουρανό.

Από το LIKEWOMAN.GR  πολλά μπράβο στην ταλαντούχα Ελληνίδα.

cover photo Instagram/@anthifakidari

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RECENT

RELATED