Skip to main content
hailey bieber e1729238749168 e359c03d

Η Hailey Bieber ξαναγράφει τους κανόνες του μακιγιάζ: Τα 5 καλύτερα look της

Κανείς δεν μπορεί να ξεκινήσει μια τάση ομορφιάς όπως η Hailey Bieber. Αν και είναι γνωστή για το φυσικό, «no-makeup-makeup» look της, οι εμφανίσεις της αποδεικνύουν ότι είναι μια πραγματική «καλλιτεχνική χαμαιλέοντας».

Από αισθητικές τάσεις όπως το “strawberry girl”, το “latte makeup”, έως το “sugar plum fairy”, η μοντέλο και πλέον ιδρύτρια της Rhode Beauty ξέρει πώς να κάνει εντύπωση με το μακιγιάζ της.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις 5 κορυφαίες εμφανίσεις ομορφιάς της Hailey Bieber και πώς μπορείτε να τις αναδημιουργήσετε.

1| Laminated red lip

Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Rhode, η Bieber αναδείκνυε την glazed donut skin της με κόκκινο ρουζ και laminated κόκκινα χείλη. Για να πετύχει αυτό το look, προετοίμασε το δέρμα της με τα προϊόντα της, το Peptide Glazing Fluid και το Glazing Milk της Rhode. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα έντονο berry blush στα μάγουλα και δημιούργησε τα χείλη της με δύο κόκκινα μολύβια που έδωσαν εφέ σκίασης. Ολοκλήρωσε το look με το Peptide Lip Tint της Rhode στην απόχρωση Raspberry Jelly για έντονη λάμψη.

2| Va Va Voom Glam

Σε αυτή την εμφάνιση, η Bieber έδωσε μια πιο glam αίσθηση στο κλασικό της φυσικό μακιγιάζ. Συνδύασε τις μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις στα μάγουλα και τα βλέφαρα με βαθιά berry χείλη και καπνιστά μάτια, δημιουργώντας μια πιο δραματική εμφάνιση που διατηρεί την κομψότητα και τη φινέτσα της.

3| Nonstop Shimmer

Αυτό το look δεν είναι απλώς γυαλιστερό—είναι κυριολεκτικά αντανακλαστικό. Οι σπινθηροβόλες καπνιστές σκιές ματιών της είναι πολύ πιο δραματικές από τα καθημερινά ουδέτερα χρώματα που προτιμά. Αν θέλετε να αναπαραγάγετε αυτό το look, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λαμπερή σκιά όπως το Lid Lustre Mirror της Victoria Beckham για την απόλυτη λάμψη.

4| Dewy Glow

Η Bieber επιτυγχάνει μια υπερβολικά γυαλιστερή επιδερμίδα αναμειγνύοντας μερικές αντλίες από το Rhode Peptide Glazing Fluid με το foundation της. Προσθέτοντας ένα κρεμώδες ρουζ και μπρονζέ πάνω από τη βάση, διατηρεί τα πράγματα λαμπερά και αποφεύγει το cakey αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει από τη χρήση πούδρας.

5| Latte Makeup

Το “latte makeup” look της Bieber επικεντρώνεται στο μπρονζέ. Αντί για το συνηθισμένο ροζ ρουζ, χρησιμοποίησε μπρονζέ και χρυσαφένιο highlighter σε διάφορα σημεία του προσώπου, όπως τα μάγουλα, το κόκκαλο του φρυδιού, τα βλέφαρα και τη μύτη. Χρησιμοποίησε, επίσης, μια μικρή ποσότητα ρουζ στο τέλος για να πετύχει το απόλυτο sunkissed αποτέλεσμα. Το φυσικό αποτέλεσμα στο περίγραμμα του προσώπου οφείλεται στη μέθοδο Mary Phillips, η οποία καλεί για την εφαρμογή του foundation μετά το concealer και το contour.

Cover Photo: Instagram/haileybieber

RECENT

RELATED