Skip to main content
likewomangr natura siberica cover 54fbe131

Το event της Natura Siberica ήταν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη με skincare θαύματα και απίστευτα vibes!

Το πιο σύγχρονο και fun εργαστήριο ομορφιάς, λάμψης και ενυδάτωσης, της Lab Biome, άνοιξε της πόρτες του και μας υποδέχτηκε και σε έναν κόσμο επιστήμης και φύσης.
Γίναμε όλοι μαζί μια πανέμορφη παρέα και ταυτόχρονα οι απόλυτοι επιστήμονες της ομορφιάς!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας, ήταν τα αγαπημένα προϊόντα της Natura Siberica και συγκεκριμένα η καινούργια σειρά Lab Biome. Έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών, από τις πρώτες μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας τους. Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την σειρά.

IMG 0028

Ο χώρος της εκδήλωσης ξεχείλιζε από γνωστούς influencers, δημοσιογράφους και εκπροσώπους της ελληνικής showbiz. Τα υπέροχα χρώματα και αρώματα της φύσης ήταν παντού οι λαμπεροί καλεσμένοι βίωσαν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Natura Siberica WebRes260

Natura Siberica WebRes477

likewomangr natura siberica 1

likewomangr natura siberica

likewomangr natura siberica

 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED