Skip to main content
likewomangr gigi hadid victoria secrete show instagram 8a7e5d17

Victoria’s Secret Fashion Show: Οι εμβληματικές εμφανίσεις που παρέλασαν στο Brooklyn της Νέας Υόρκης

Victoria’s Secret, το διάσημο lingerie brand  επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό show στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Ο κόσμος της μόδας έζησε μια αναβίωση, όπως καμία άλλη, με την επιστροφή της Victoria’s Secret.

Στις 15 Οκτωβρίου το  εμβληματικό brand τράβηξε τα φώτα του ενδιαφέροντος, σε ένα  λαμπερό show, στη ζωντανή γειτονιά του Brooklyn της Νέας Υόρκης, με τον τίτλο, “We Are Back”.  Αυτό το show όχι μόνο σηματοδότησε την επιστροφή της Victoria’s Secret  στην πασαρέλα, αλλά επίσης εγκαινίασε μια νέα εποχή διαφορετικότητας και επαναπροσδιορισμού για το brand, με μια εκπληκτική σύνθεση τόσο βετεράνων supermodel, όσο και φρέσκων προσώπων.

Το show της Victoria’s Secret, θύμιζε κάτι από ένα «Supermodel Reunion», αφού συγκέντρωσε μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα στην ιστορία της μόδας. Οι αδερφές Hadid, Gigi και Bella, επέστρεψαν θριαμβευτικά στην πασαρέλα, με την Gigi να εντυπωσιάζει σε ένα αιθέριο, ροζ σύνολο που ήταν και παιχνιδιάρικο και εκλεπτυσμένο. Η εμφάνισή της, συνδυάζοντας λεπτά υφάσματα, αέρινα ροζ φτερά  και τολμηρά statement αξεσουάρ, έδωσε τον τόνο για μια sexy βραδιά γεμάτη ομορφιά και χάρη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η Adriana Lima, ένας αγαπημένος άγγελος της Victoria’s Secret, επέστρεψε επίσης στην πασαρέλα, υπενθυμίζοντας στο κοινό τη θρυλική της θέση, με τη χαριτωμένη παρουσία της και το επιβλητικό της catwalk. Η Tyra Banks, πρωτοπόρος και ένας από τους αρχικούς Angels, έκανε επίσης την εμφάνισή της, συμβολίζοντας την κληρονομιά του brand και τη σύνδεσή του με τη χρυσή εποχή των supermodels της δεκαετίας του 1990 και των αρχών του 2000. Μια άλλη αγαπημένη παρουσία ήταν η καλλονή Barbara Palvin, η οποία υπήρξε  βασικός πυλώνας της Victoria’s Secret τα τελευταία χρόνια, αλλά και η χυμώδης Alessandra Ambrosio.  Ενώ εξίσου λαμπερές ήταν οι  παρουσίες των: Kate Moss, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο runway του brand, Carla Bruni και Eva Herzigova, οι οποίες απέδειξαν σε όλους ότι παραμένουν από τις πιο σεβαστές φιγούρες στο χώρο της μόδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Ashley Graham, πρωταθλήτριας της σωματικής θετικότητας και της περιεκτικότητας, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα ως μέρος της νέας δέσμευσης του brand  να αποθεώνει τις γυναίκες όλων των σχημάτων και μεγεθών. Η παρουσία της ήταν μια σημαντική δήλωση για την εξέλιξη του brand, σηματοδοτώντας ότι η Victoria’s Secret δεν είναι πλέον μόνο ένα είδος ομορφιάς, αλλά η ενδυνάμωση όλων των γυναικών.

Προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ενέργεια στη βραδιά, η θρυλική Cher  χάρισε μια παράσταση που ξεσήκωσε το κοινό και μετέτρεψε την πασαρέλα σε disco dance floor. Η ερμηνεία της Cher  ταίριαζε τέλεια με την επιστροφή της Victoria’s Secret, συνδυάζοντας την τόλμη, την αίγλη και τον πολιτισμικό αντίκτυπο για την οποία είναι γνωστές τόσο η Cher όσο και το lingerie brand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Το σόου του 2024 δεν αφορούσε μόνο τη μόδα,  ήταν αφιερωμένο στη μεταμόρφωση. Μετά από χρόνια κριτικής για τα περιορισμένα πρότυπα ομορφιάς της, η Victoria’s Secret μετατόπισε την εστίασή της στη διαφορετικότητα και την ενδυνάμωση, κάνοντας ένα τεράστιο rebrand.  Το θέμα “We Are Back” ήταν κάτι περισσότερο από την επιστροφή στην πασαρέλα, αφορούσε την αναγνώριση της εξέλιξης του brand και την υιοθέτηση ενός ευρύτερου ορισμού της ομορφιάς. Μοντέλα διαφορετικών σωματότυπων, εθνοτήτων και ηλικιών  περπάτησαν στην πασαρέλα και το show αντανακλούσε μια αίσθηση περιεκτικότητας που έλειπε στο παρελθόν. Αυτή η στροφή ήταν εμφανής όχι μόνο στην επιλογή των μοντέλων αλλά και στα ίδια τα σχέδια.

Η Victoria’s Secret, κάποτε συνώνυμη με μια πολύ συγκεκριμένη και στενή εικόνα ομορφιάς, τώρα ξεπερνά τα όρια, υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα και γιορτάζει τις πολλές μορφές θηλυκότητας. Η παρουσία της Ashley Graham και του transgender μοντέλου, Alex Consani, στην πασαρέλα ήταν μια σημαντική στιγμή, δείχνοντας ότι η ομορφιά δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, φύλο ή σχήμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Το «We Are Back» δεν ήταν απλώς ένα σύνθημα, ήταν μια δήλωση. Η Victoria’s Secret έκανε comeback  με μια τολμηρή νέα προοπτική, έτοιμη να διεκδικήσει ξανά τη θέση της στον κόσμο της μόδας, αλλά με μια μοντέρνα ανατροπή που αντανακλά τις μεταβαλλόμενες εποχές. Το μέλλον του brand  φαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ και αυτή η θεαματική επιστροφή στην πασαρέλα σηματοδοτεί ότι η Victoria’s Secret είναι  έτοιμη να αγκαλιάσει το επόμενο κεφάλαιο της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugo Gloss (@hugogloss)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VS SPAIN (@vsfspain)

Cover photo Instagram/ @vsfspain

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RELATED