Skip to main content
likewomangr kate moss zara d0ad3beb

Η Kate Moss λανσάρει τη νέα της συλλογή με τα Zara αυτό το φθινόπωρο

Η Kate Moss συνεργάστηκε με τa Zara σε μια νέα συλλογή ρούχων για πάρτι ακριβώς on time πριν την εορταστική περίοδο.

Το σούπερ μόντελ έχει επιμεληθεί μια συλλογή από πάρτι κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η Moss έχει συνεργαστεί στενά με τη Marta Ortega Pérez, την πρόεδρο της Inditex (στην οποία κατέχει το Zara) στη συλλογή, και με τη στυλίστρια και στενή φίλη Katy England, η οποία είναι διάσημη για τη δουλειά της με τον Lee McQueen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

«Μου άρεσε να δουλεύω με τη Zara σε καμπάνιες όλα αυτά τα χρόνια και πάντα μου άρεσαν οι συνεργασίες τους, οπότε όταν η Marta και εγώ μιλήσαμε για πρώτη φορά για αυτό το έργο, ήμουν ενθουσιασμένη που θα σχεδιάσω ξανά ρούχα και θα δουλέψω με την Katy England», δήλωσε η Moss.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη εικόνες της συλλογής, η Zara είπε ότι η συλλογή θα περιλαμβάνει ready to wear και αξεσουάρ. Και, η Moss εξήγησε ότι η συλλογή θα επικεντρωθεί στα ρούχα για πάρτι.

«Για αυτή τη συλλογή, ήθελα να δημιουργήσω την τέλεια κάψουλα για πάρτι – κομμάτια που αισθάνονται αβίαστα κομψά αλλά με αιχμή», εξήγησε. «Συνδυάζοντας τα κλασικά κομμάτια με τη σωστή ποσότητα glam για να σας ταξιδέψει στη σεζόν του πάρτι».

Φυσικά, η Moss είναι πολύ γνωστή για τις συνεργατικές της συλλογές με ένα άλλο κατάστημα λιανικής, το Topshop. Από το 2007 έως το 2014, οι συλλογές ήταν δημοφιλείς σε ξεπούλημα και εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ορισμένα από αυτά τα κομμάτια σήμερα, με ανθρώπους που εξακολουθούν να πωλούν αντικείμενα από τη συλλογή σχεδόν 20 χρόνια αργότερα.

Η συλλογή Kate Moss for Zara θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.

cover photo Instagram/@katemossagency

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED