Skip to main content
suki e1728979501736 979fa3fe

Οι πιο τολμηρές τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2024: Χρωματικές αλλαγές και απλές λύσεις

Το φθινόπωρο συχνά φέρνει μαζί του τις γνώριμες τάσεις στη μόδα: άνετα πλεκτά, τζιν, ζεστά και σκούρα χρώματα, και πιο σκούρα μανικιούρ. Ωστόσο, οι τάσεις στα μαλλιά είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, και αυτή τη χρονιά μας περιμένουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές.

Το φθινόπωρο του 2024 φέρνει κομψότητα με μια αίσθηση απλότητας, με εύκολα updos και χαλαρούς κυματισμούς που δεν χρειάζεται να φαίνονται τέλεια. Επιπλέον, μινιμαλιστικά αξεσουάρ όπως κορδέλες, φιόγκοι και καρφίτσες προσφέρουν έντονη αισθητική χωρίς την ανάγκη για θερμικά εργαλεία ή μεγάλες αλλαγές.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου 2024 που πρέπει να γνωρίζετε και να δοκιμάσετε όλη τη σεζόν:

90’s Updos

Τα updos εμπνευσμένα από τα ‘90s συνεχίζουν να κυριαρχούν στις τάσεις, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το χαλαρό, ατημέλητο στυλ ισορροπεί ανάμεσα σε πριγκιπικό και “party girl” στυλ, μια αισθητική που αντιπροσωπεύει απόλυτα το 2024. Πολλές διασημότητες όπως η Bella Hadid, η Kaia Gerber και η Zendaya έχουν δώσει έμπνευση, αλλά δεν υπάρχει ένας μόνο “σωστός” τρόπος να πετύχετε αυτό το look. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο για μια επιπλέον δόση δραματικότητας.

Κομψοί φιόγκοι

Τα αξεσουάρ μαλλιών με φιόγκους είναι ιδανικά για το φθινόπωρο και τη γιορτινή σεζόν. Προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη νότα στις λαμπερές κοκτέιλ τουαλέτες και τα βελούδινα φορέματα που πρωταγωνιστούν στις χειμερινές γιορτές. Αυτό το καλοκαίρι, η Chloë Sevigny αναβίωσε την αγάπη μας για τον φιόγκο με το εντυπωσιακό της half-up look, ενώ η Cardi B έδωσε μια υπερβολική εκδοχή του στυλ. Αυτό το φθινόπωρο, οι φιόγκοι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε τα καθημερινά χτενίσματα με μια δόση γοητείας.

Βαθύ καφέ

Στην αντίθετη πλευρά της παλέτας χρωμάτων, το σκούρο καφέ επανέρχεται δυναμικά. Το espresso brunette είναι μια δημοφιλής απόχρωση για το φθινόπωρο, με το βαθύ και λαμπερό χρώμα να αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα. Είτε επιλέξετε να το κάνετε στο κομμωτήριο είτε με κάποιο gloss για λάμψη στο σπίτι, αυτή η απόχρωση είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για τη σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Storm Reid (@stormreid)

Blondes have more fun

Η έκπληξη της σεζόν είναι το ξανθό χρώμα. Με την Kendall Jenner να παρουσιάζει το look της κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week, πολλές διασημότητες, όπως η Hailey Bieber, η Beyoncé και η Jennie από τους Blackpink, έχουν ήδη αγκαλιάσει αυτή την αλλαγή. Δεν χρειάζεται να βάψετε εντελώς ξανθά τα μαλλιά σας για να δοκιμάσετε αυτή την τάση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με πιο ελαφριά highlights ή balayage για ένα πιο διακριτικό, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό look.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

’90s pixie cut

Αν ψάχνετε για μια δραστική αλλαγή, το ’90s pixie cut είναι η ιδανική επιλογή. Η Megan Thee Stallion έκανε αυτή την αλλαγή και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με κρόσσια και φτερωτές άκρες, το pixie cut είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναδείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά του στυλ σας, εμπνευσμένο από τη Wynona Ryder, την ανεπίσημη βασίλισσα του φθινοπώρου.

Cover Photo: Instagram/@sukiwaterhouse

RELATED