Skip to main content
likewomangr BROOKE SHIELDS NEW YORK CITY BALLET INSTAGRAM a9daefb6

Η εμβληματική εμφάνιση της Brooke Shields με φόρεμα της μητέρας της έκλεψε όλε τα βλέμματα στο NYC Ballet

Mια βασιλική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!

Η Brooke Shields ανέστησε ένα κομμάτι με πολύ νόημα από την ντουλάπα της.

Στις 9 Οκτωβρίου, το μοντέλο και ιδρύτρια της Commence, 59 ετών, παρακολούθησε το Φθινοπωρινό Γκαλά Μόδας του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης 2024 φορώντας ένα ιδιαίτερο φόρεμα που πέρασε από την αείμνηστη μητέρα της, Teri Shields.

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε o δημιουργός περιεχομένου Mickey Blank στο Instagram, η σταρ της Blue Lagoon ρωτήθηκε για την εμφάνιση που φορούσε.

«Το φόρεμα είναι της μητέρας μου και το φορούσε όταν γνώρισε τη βασίλισσα», ανακάλυψε η Brooke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mickey Blank 🗽 (@mickmicknyc)

Το vintage σχέδιο είναι σίγουρα κατάλληλο για μια βασιλική συνάντηση με την κομψή σιλουέτα σε γραμμή Α, τα ρομαντικά φαρδιά μανίκια και τα περίπλοκα στολίδια με πέρλες. Το συνδύασε με κομψά σκουλαρίκια με πέρλες, clutch και λευκά flats.

Η μόδα είναι πάντα οικογενειακή υπόθεση για την Brooke. Είναι γνωστή για το ότι δανείζει τα ρούχα της στις δικές της κόρες, Rowan, 21, και Grier, 18, τις οποίες μοιράζεται και τις δύο με τον σύζυγό της Chris Henchy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Από το 1997 που δανείστηκε το φόρεμά της στις Χρυσές Σφαίρες του 1998, μέχρι το νεότερο που φορούσε για να παντρευτεί τον πρώην σύζυγό της, τον σταρ του τένις Andre Agassi, το 1997, η Brooke έδωσε μια νέα ζωή στα εμβληματικά της αντικείμενα.

«Είναι μεγάλη τιμή όταν θέλουν να φορέσουν τα πράγματά σου. Κανονικά δεν πιστεύουν ότι είμαι κουλ», είπε η Brooke στο εξώφυλλο του PEOPLE τον Αύγουστο του 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Η Teri η οποία άρχισε να διευθύνει την Brooke όταν ήταν μόλις 11 μηνών, πέθανε σε ηλικία 79 ετών λόγω μακράς ασθένειας το 2012.  Υπέφερε επίσης από άνοια .

Η επιχειρηματική σχέση τους μεταξύ μητέρας και κόρης δεν ήταν εντελώς ομαλή, καθώς η Teri ήταν γνωστό ότι ασκούσε σιδερένια γροθιά σε όλη την καριέρα του παιδιού της.

Ωστόσο, σε μια δήλωση που μοιράστηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της Brooke μοιράστηκε: «Η μητέρα μου ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και αυτού που είμαι σήμερα», «Την αγαπούσα, γέλασα μαζί της και τη σεβάστηκα. Και παρόλο που είχε το μερίδιο των αγώνων της, ήταν η μαμά μου».

cover photo instagram/@brookeshields

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED