Skip to main content
likewomangr kate moss red lips cover 702040d8

Πως να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν μετά τα 50 | 3 tips που πρέπει να γνωρίζεις

Θέλετε να δοκιμάσετε κόκκινο κραγιόν αλλά δεν είστε σίγουρες από πού να ξεκινήσετε; Δείτε παρακάτω όλες τις συμβουλές ομορφιάς…

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα πιο λαμπερά είδη μακιγιάζ που μπορεί κανείς να φορέσει. Είναι συνώνυμο του παλιού χολιγουντιανού glam. Σκεφτείτε τη Μέριλιν Μονρόε και  την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Τόσο σικάτο, διαχρονικό και αισθάνεσαι υπέροχα όταν το φοράς. Πολλές από εμάς οφείλω να ομολογήσω, ότι δεν φοράμε πολύ κόκκινο κραγιόν, και όταν το βάζουμε νιώθουμε κάπως περίεργα. Άσε που για να το βάλουμε σωστά κάνουμε πολλές δοκιμές.

likewomangr victoria beckham kokkino kragion

Πολλοί ισχύριζονται ότι το κόκκινο κραγιόν κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες, ισχύει αυτό; Προσωπικά θα έλεγα, απολύτως όχι, το αντίθετο, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε νεότερες αρκεί να εφαρμόζεται με τον σωστό τρόπο. Η εκπληκτική Pamela Anderson φόρεσε ένα ζωηρό κόκκινο κραγιόν μόλις την περασμένη εβδομάδα και είναι 57 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η Susan Sarandon δεν εμφανίζεται ποτέ χωρίς το κόκκινο κραγιόν της και είναι στα 70 της. Και ας μην ξεχνάμε την πανίσχυρη Helen Mirren, που είναι σχεδόν 80 ετών και η ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται χωρίς αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susan Sarandon (@susansarandon)

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά και να κάνει την επιφάνεια του δέρματός σας να φαίνεται πιο φωτεινή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Mirren (@helenmirren)

Πρώτα από όλα, κρατήστε το μακιγιάζ σας αρκετά απλό. Αν προτιμάτε ένα κόκκινο χείλος, μεγάλες βλεφαρίδες, smokey eye και πολύ ρουζ, μπορεί να σας γερνάει και να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πολύ βαμμένο και υπερβολικό. Κρατήστε τα πάντα nude και απλά και αφήστε τα χείλη σας να μιλήσουν, κυριολεκτικά.

037 220142 HOLLYWOOD PINK REDS CUL LIPSTICK HOLLYWOOD VIXEN FAIR RJ 2308
ΚΡΑΓΙΟΝ BEAUTY ICON CHARLOTTE’S HOLLYWOOD BEAUTY ICON

Όπως πολλές τάσεις στο μακιγιάζ, όλα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία. Λόγω του γεγονότος ότι το κόκκινο κραγιόν είναι σχεδόν πάντα σούπερ χρωματισμένο, θα κολλήσει σε κάθε σημείο πάνω στα χείλη σας. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε μια εξαιρετική βάση για το χρώμα φροντίζοντας η υφή να είναι λεία εκ των προτέρων.

Προετοιμάστε το χείλος

Ξεκινήστε με το να καθαρίσετε ότι υπάρχει πάνω στα χείλη σας, καθώς συσσωρεύονται διάφορα ειδικά με την αλλαγή του καιρού.  Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα θεραπευτικά lip balm που υπάρχουν στην αγορά.

Εφαρμόστε με προσοχή

Πολλοί makeup artists θα σας πουν να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για τα χείλη για να απλώσετε to κόκκινο κραγιόν, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε απευθείας, αρκεί να είμαστε ακριβείς και πάνω απ’ όλα συγκεντρωμένες.

Η εφαρμογή μπροστά από έναν καθρέφτη είναι ότι καλύτερο. Ακολουθήστε τη γραμμή των χειλιών σας και διορθώστε με χαρτομάντιλο.

Απαλό lipgloss

Εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε ακόμη πως να το φορέσετε κόκκινο κραγιόν και θέλετε έναν πιο απαλό τόνο, μια υφή που έχει μια γυαλάδα μπορεί να είναι λίγο πιο λεπτή και το στοιχείο λάμψης μπορεί να είναι επίσης πιο νεανικό.

cover photo instagram/@katemossagency

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED