Skip to main content
likewomangr brook shield mallia d5286c98

Ανακαλύψαμε τα αγαπημένα προϊόντα μαλλιών και ομορφιάς της Brooke Shields – Κρατήστε σημειώσεις

Η ηθοποιός και συγγραφέας Brooke Shields είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ

Κανείς δεν αμφισβητεί πόσο καταπληκτική φαίνεται η Brooke Shields στα 59, στο Netflix στο Mother of the Bride. Για αυτό και εμείς κάναμε έρευνα και ψάξαμε τι χρησιοποιεί για να τα βάλουμε και εμείς στα beauty note μας.

Αν παρακολουθείτε το Instagram της σταρ της Blue Lagoon , θα ξέρετε ότι κατά καιρούς μοιράζεται τις αγαπημένες της συμβουλές ομορφιάς.

likewomangr brook shield instagram
Instagram @brookeshields

Πάμε να δούμε τι χρησιμοποιεί:

1| Στα έντονα φρύδια της

Η Brooke φημίζεται εδώ και χρόνια για τα έντονα φρύδια της. Το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ορό βλεφαρίδων τον Grande LASH και στα φρύδια της! (Η δημοφιλής επωνυμία ομορφιάς έχει επίσης έναν ορό που προορίζεται ειδικά για τα φρύδια)

546934 swatch

2| Στα μαλλιά της

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Όσον αφορά την αντιγήρανση, έχει επίσης συνεργαστεί με το Nature’s Bounty, λέγοντας ότι παίρνει τα συμπληρώματα διατροφή για υγιή μαλλιά για να βοηθήσει με την τριχόπτωση που υπέστη καθώς μεγάλωσε.

Χρησιμοποιεί επίσης τα δικά της προϊόντα από τη σειρά περιποίησης μαλλιών της, Commence . Υπάρχει ένα απόσπασμά της στην ιστοσελίδα που λέει: «Αγκαλιάζω το επόμενο κεφάλαιο μου μαζί σας. Όσο περισσότερα μαθαίνω και ξέρω, τόσο περισσότερα θέλω να κάνω—να βοηθήσω άλλες γυναίκες να γεράσουν άφοβα, ειλικρινά και όμορφα. Αναπτύξαμε αυτά τα προϊόντα με πάθος και σκοπό, σχεδιασμένα να είναι εύκολα, αποτελεσματικά και να προσθέτουν στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Ας αγκαλιάσουμε το επόμενο κεφάλαιο μας, μαζί.”

Τα προϊόντα περιέχουν εξαιρετικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μαλλιών, δίνουν όγκο και κάνουν τα μαλλιά πιο πυκνά από τη ρίζα, θρέφουν και καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής.

3| Το χρώμα νυχιών της είναι royal

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Allure τον Ιανουάριο του 2024, η Brook Shields έδωσε κάποια τοπ προϊόντα.

Εάν από αυτά ήταν το όμορφο απαλό ροζ βερνίκι νυχιών το Essie Ballet Slippers, το βασιλικό αγαπημένο που φορούσε ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

4| Στο δέρμα της

«Καθώς μεγαλώνω, αρχίζω να απολαμβάνω περισσότερο την περιποίηση του δέρματος και το μακιγιάζ γιατί είναι μια μορφή αυτοφροντίδας και το τελετουργικό της είναι ηρεμιστικό. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σε αυτό σε αυτό το στάδιο της ζωής», είπε στη συνέντευξη στο Allure, προσθέτοντας αργότερα: «Η κύρια εστίασή μου είναι η ενυδάτωση. Είμαι πολύ δραστήρια. Ζω στην πόλη. Η υγρασία είναι το πιο σημαντικό μέρος της ρουτίνας μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Και αν αναρωτιόσαστε ποια είναι η ενυδατική κρέμα της, το αποκάλυψε και βάλτε το και εσείς στην λίστα σας: Η Chebula Extreme Cream από την εταιρεία περιποίησης δέρματος True Botanicals που ιδρύθηκε από γυναίκες (η Brook την λατρεύει τόσο πολύ που έγινε στην πραγματικότητα πρεσβευτής της μάρκας) Κάποτε το περιέγραψε ως «τη μόνη ενυδατική κρέμα που έχω βρει που προσφέρει την ακραία ενυδάτωση που λαχταρά το ξηρό δέρμα μου, ενώ εξακολουθώ να νιώθω τόσο ανάλαφρη για το καλοκαίρι».

Μείνετε συντονισμένες, θα ψάξουμε περαιτέρω μυστικά ομορφιάς της Brook- και θα σας κρατάμε ενήμερους…

cover photo commence.com

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED