Skip to main content
foreo hair cover 12b71c61

Foreo Luna 4 hair | Η λύση με κόκκινα LED για πιο πυκνά και υγιή μαλλιά

Η FOREO κατακτά την αγορά περιποίησης μαλλιών με το λανσάρισμα του LUNA™ 4 hair – Η λύση με κόκκινα LED για πιο πυκνά και υγιή μαλλιά

Η FOREO, η κορυφαία μάρκα ιατρικής δερματικής τεχνολογίας στον κόσμο, μόλις εισήλθε με στυλ στην αγορά της περιποίησης μαλλιών, λανσάροντας τη νεότερη προσθήκη στη φημισμένη συλλογή LUNA – LUNA 4 hair. Η επέκταση αυτή, που ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη δέσμευση της FOREO για ολιστική ομορφιά, αυτοφροντίδα και συνολική ευεξία. Βασισμένο σε επιστημονικά αποδεδειγμένη, προηγμένη τεχνολογία και σχεδιασμένο για την επιδιόρθωση και την ενίσχυση των μαλλιών εκτός από τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής, αυτό το μασάζ κεφαλής 2 σε 1 συνδυάζει κόκκινο LED και μασάζ T-Sonic™.

LUNA™ 4 μαλλιά Χαρακτηριστικά

Η επιφάνεια της τρίχας LUNA™ 4 καλύπτεται από 395 εξαιρετικά υγιεινές τρίχες σιλικόνης. Λειτουργούν για να σαρώσουν κάθε συσσώρευση που χαλαρώνει από τους παλμούς T-Sonic™ και να χωρίσουν τα μαλλιά,  ώστε το κόκκινο φως LED να φτάσει απρόσκοπτα στους θύλακες της τρίχας.

✔ Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής – Οι τρίχες σιλικόνης χαλαρώνουν απαλά αλλά αποτελεσματικά τη συσσώρευση στο τριχωτό της κεφαλής για να σταματήσουν το νεκρό δέρμα

✔ Ενισχύει τα μαλλιά – Το μασάζ T-Sonic™ διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής, ενισχύοντας τη μικροκυκλοφορία για να βοηθήσει το οξυγόνο και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν πιο εύκολα στους θύλακες των τριχών. Ενώ το κόκκινο φως LED καταπολεμά την αραίωση και το σπάσιμο, διεγείροντας τους θύλακες, ώστε να παράγουν παχύτερες, ισχυρότερες τρίχες.

✔ Επισκευάζει τα μαλλιά – Οι τρίχες σιλικόνης και οι παλμοί T- Sonic™ βουρτσίζουν και κάνουν μασάζ στις θεραπείες περιποίησης μαλλιών στα μαλλιά – διανέμοντάς τες ομοιόμορφα για να καλύψουν πλήρως την επιφάνεια της τρίχας. Έτσι, κάθε τούφα μπορεί να έχει τη βέλτιστη απορρόφηση και μπορείτε να βιώσετε τα καλύτερα αποτελέσματα επιδιόρθωσης των μαλλιών.      

T-SONIC™ ΜΑΣΆΖ – ΤΙ ΕΊΝΑΙ; 

Το «Τ» στο T-Sonic™ σημαίνει «διαδερμικό» – ονομάστηκε έτσι επειδή αυτοί οι παλμοί ταξιδεύουν μέσα από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Οι παλμοί κάνουν απαλό μασάζ στο δέρμα, διεγείροντας τόσο το τριχωτό της κεφαλής όσο και τους θύλακες των τριχών. Το μασάζ T-Sonic™ βοηθά στην απομάκρυνση του νεκρού δέρματος, του ιδρώτα, του λαδιού και των προϊόντων που συσσωρεύονται στο τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας την απόφραξη των θυλάκων της τρίχας που θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε τριχόπτωση. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ροής του αίματος, ώστε το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης των μαλλιών να φτάνουν εύκολα στον θύλακα της τρίχας. Το μασάζ με την υπογραφή βοηθά επίσης στην προσωρινή διαστολή των θυλάκων στο τριχωτό της κεφαλής σας, έτσι ώστε οποιοσδήποτε ορός για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής που εφαρμόζετε, να μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα για μέγιστη αποτελεσματικότητα και λιγότερη σπατάλη.

Screenshot 4

ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ ΚΌΚΚΙΝΟ LED – ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ;

Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική και φυσική θεραπευτική επιλογή για την τριχόπτωση. Υποστηριζόμενες από μια ισχυρή βάση κλινικών ερευνών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους, οι θεραπείες με κόκκινο φως αποδεδειγμένα αυξάνουν την πυκνότητα και το πάχος των μαλλιών, βελτιώνουν την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής μειώνοντας το σμήγμα και μειώνουν τον αριθμό των τριχών που πέφτουν. Αυτά τα οφέλη είναι το αποτέλεσμα των προσεκτικά βαθμονομημένων κόκκινων LED που διεγείρουν τα κύτταρα με τρόπο παρόμοιο με το φυσικό ηλιακό φως, ώστε το σώμα να είναι σε θέση να παράγει περισσότερη βασική ενέργεια για να τροφοδοτηθεί. Η αποτελεσματικότερη παραγωγή ενέργειας σε όλο το σώμα σας βελτιώνει τη φυσική λειτουργία, επιταχύνει την επούλωση και μειώνει τη φλεγμονή και την έκκριση σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής.

ΚΛΙΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

Με βάση κλινικές δοκιμές 3ου μέρους (που διεξήχθησαν σε διάστημα 28 ημερών, με 31 γυναίκες και άνδρες ηλικίας 25-55 ετών), το LUNA™ 4 hair έχει κλινικά αποδειχθεί ότι:

✔ Αυξάνει σημαντικά το πάχος των μαλλιών και μειώνει σημαντικά την τριχόπτωση σε μόλις 1 μήνα.

✔ Μείωση της πιτυρίδας κατά 24% και μείωση της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής κατά 50% σε μόλις 1 μήνα.

foreo hair

Επιπλέον, τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από τους καταναλωτές έδειξαν ότι το 94% των χρηστών ανέφεραν ότι παρουσίασαν λιγότερο σπάσιμο των μαλλιών σε μόλις 2 εβδομάδες, με το τριχωτό της κεφαλής τους να αισθάνεται πιο καθαρό, πιο υγιές και λιγότερο φαγούρα. Επίσης, το 97% των χρηστών ανέφεραν ότι τα μαλλιά τους φαίνονται πιο πυκνά και λαμπερά.Εξαιρετικά ελαφριά, συμπαγής και εργονομικά διαμορφωμένη ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας, αυτή η καινοτόμος συσκευή κάνει τις θεραπείες μαλλιών αβίαστες και άνετες, ενώ το αδιάβροχο σώμα της επιτρέπει την εύκολη χρήση στο ντους. Το LUNA™ 4 hair συνεργάζεται άριστα με υγρές θεραπείες μαλλιών, όπως η Μινοξιδίλη, και ενισχύει τα αποτελέσματα των συστατικών επιτρέποντάς τους να διεισδύσουν βαθιά στους θύλακες της τρίχας.

Για να δείτε ολόκληρη τη σειρά καινοτόμων προϊόντων FOREO, επισκεφθείτε τη διεύθυνση foreo.com.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED