Skip to main content
rihanna e37fa335

Η Rihanna και η Diesel ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια τολμηρή συλλογή εσωρούχων

Η Diesel συνεργάστηκε με τη Rihanna και τη Savage x Fenty για να κυκλοφορήσει μια μοναδική συλλογή εσωρούχων και ρούχων ύπνου που παντρεύει την τολμηρή αισθητική του ιταλικού brand με την προοδευτική και inclusive φιλοσοφία της Savage x Fenty. Αυτή η νέα συλλογή, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online στο savagex.com και diesel.com, κινείται σε τιμές από 30 έως 90 δολάρια.

Τολμηρά υλικά και σχέδια

Η συλλογή περιλαμβάνει μια πρωτότυπη μίξη υλικών που αποτυπώνουν τη δυναμική ταυτότητα και των δύο brands. Στα υλικά που κυριαρχούν είναι:

  • Burnout βελούδο
  • Διχτυωτό ύφασμα
  • Δαντέλα με καμουφλάζ
  • Denim με εφέ trompe l’oeil

Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν εσώρουχα που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και μοναδικό στυλ. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα σωματότυπων, αναδεικνύοντας τη δέσμευση των δύο brands για συμπερίληψη και ποικιλομορφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Καμπάνια στις παραλίες της Τοσκάνης

Την κυκλοφορία της συλλογής συνοδεύει μια εντυπωσιακή καμπάνια που γυρίστηκε στις παραλίες της Τοσκάνης. Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε από τον δημιουργικό διευθυντή της Diesel, Glenn Martens, και τη Rihanna, φωτογραφήθηκε από τον Salvatore Matarazzo. Οι εικόνες παρουσιάζουν ανθρώπους κάθε ηλικίας, σωματότυπου, φύλου και εθνικότητας, αναδεικνύοντας την άνεση και την αυτοπεποίθησή τους κάτω από τον ιταλικό ήλιο. Αυτή η καμπάνια αντικατοπτρίζει το σταθερό όραμα της Savage x Fenty για εκπροσώπηση και ενδυνάμωση.

Επέκταση στα καταστήματα Nordstrom

Η Savage x Fenty συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, επεκτείνοντας τα προϊόντα της και σε συνεργασία με τα καταστήματα Nordstrom. Όπως ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, η συλλογή της Savage x Fenty, με πάνω από 130 σχέδια σε σουτιέν και εσώρουχα, θα διατίθεται πλέον στα καταστήματα Nordstrom αλλά και online στο nordstrom.com. Η Emily Crandall, αντιπρόεδρος της γυναικείας ένδυσης στο Nordstrom, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, σημειώνοντας: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα και πιο σύγχρονα brands της αγοράς. Αυτή η συνεργασία είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να προσελκύσουμε ένα νεότερο κοινό που αναζητά μοντέρνα και inclusive εσώρουχα που εκφράζουν καθημερινή θηλυκότητα.»

Η προσωπική ζωή της Rihanna

Εκτός από τη μόδα, η Rihanna συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα και με την προσωπική της ζωή. Δύο μήνες πριν, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Perfect Magazine, φορώντας μόνο χρυσή μπογιά σώματος, κάνοντας πάταγο με την τολμηρή της εμφάνιση. Ο σύντροφός της, A$AP Rocky, πρόσφατα σε συνέντευξη στο W Magazine μίλησε με χιούμορ για τον γιο τους, RZA, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022. Ο Rocky δήλωσε ότι ο RZA μοιάζει περισσότερο σε εκείνον, αλλά έχει κληρονομήσει το μέτωπο της μητέρας του.

Cover Photo: Instagram/badgalriri

RECENT

RELATED