Skip to main content
Overnight Skin Repair Face Oil Lifestyle still04 c3f5d8df

The new fall skincare trend | Η πολυτελής περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας

author likewoman

9 Οκτ 2024

FALL SKINCARE TRENDS με το νέο λάδι προσώπου SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil και τη μάσκα ύπνου SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask

Οι θερμοκρασίες έχουν ήδη πέσει και η σκέψη του να απολαύσει κανείς κλασικές φθινοπωρινές ταινίες όπως το «Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη» με τη Winona Ryder και τον Richard Gere με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι, ενθουσιάζει τους πάντες. Το φθινόπωρο είναι η πιο ρομαντική εποχή, μια εποχή για νέα ξεκινήματα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και μια τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέες τάσεις περιποίησης που θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε τις βροχερές μέρες και θα βοηθήσουν το δέρμα μας κατά τη διάρκεια του κρύου, υγρού καιρού. 

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της skin-tech, αποκαλύπτει τη σημαντικότερη τάση φθινοπωρινής περιποίησης που θα σας κάνει να ερωτεύεστε καθημερινά την επιδερμίδα σας και να απολαμβάνετε το υγιές, θρεπτικό της φράγμα και τη φρέσκια εμφάνισή της. 

Overnight Repair: the new fall skincare trend 

Το μάντρα περιποίησης της φετινής σεζόν είναι η επανόρθωση των φραγμών και η πολυτελής περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καθώς μπαίνουμε στα φθινοπωρινά μας μπουφάν, είναι ζωτικής σημασίας η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας να αντικατοπτρίζει αυτή την προστατευτική στρώση. Ένας ισχυρός δερματικός φραγμός λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στην υγρασία του φθινοπώρου και τον κρύο αέρα, κλειδώνοντας την υγρασία και θωρακίζοντας το δέρμα από τους ερεθιστικούς παράγοντες. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε προϊόντα που όχι μόνο προστατεύουν αλλά και βοηθούν στην αναγέννηση του δέρματός μας και του φραγμού του για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα σας αναγεννάται περισσότερο όσο κοιμάστε;

Aκούγεται σαν άλλος ένας καλός λόγος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτές τις 8 ώρες τη νύχτα! Αλλά επίσης, η FOREO είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της αναγέννησης ενώ κοιμάστε για να ενισχύσει τον φραγμό του δέρματός σας και να φέρει το δέρμα σας σε άριστη κατάσταση για την ημέρα.

Μια μάσκα τη νύχτα κρατά τον γιατρό μακριά. Οι μάσκες νύχτας είναι οι σωτήρες της επιδερμίδας του φετινού φθινοπώρου, προσφέροντας ένα ισχυρό κοκτέιλ ενυδάτωσης και επανόρθωσης ενώ κοιμόμαστε. Αυτές οι μάσκες είναι σχεδιασμένες όχι μόνο για να εντείνουν την ενυδάτωση αλλά και για να υποστηρίξουν τις φυσικές διαδικασίες επιδιόρθωσης του δέρματος, οι οποίες μπαίνουν σε υψηλές ταχύτητες κατά τις νυχτερινές ώρες. Δείτε εδώ την καλύτερη περιποίηση της νύχτας που σας προσφέρει η FOREO αυτό το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένου του νεότερου λανσαρίσματος: 

SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil

Σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, το SUPERCHARGED Overnight Skin Repair Face Oil είναι μια θρεπτική ΡΜ θεραπεία   που λειτουργεί ενώ κοιμάστε για να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα.

Τα πεπτίδια σύσφιξης δίνουν σήμα στο δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, βοηθώντας στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων – για μια πιο σφριγηλή, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Το έλαιο αβοκάντο που αποκαθιστά τον φραγμό παρέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες που υποστηρίζουν την επισκευή και τη διατήρηση της προστατευτικής στιβάδας του δέρματος για τη βελτίωση της συγκράτησης της υγρασίας και την προστασία από περιβαλλοντικούς ερεθισμούς – οδηγώντας σε πιο υγιές, πιο ανθεκτικό δέρμα.

Το καταπραϋντικό έλαιο σπόρων ιαπωνικής καμέλιας έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς και να μειώνει τις κοκκινίλες. Είναι επίσης πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, βιταμίνες Α, Β, D και Ε και αντιοξειδωτικά που θρέφουν σε βάθος το δέρμα χωρίς να φράζουν τους πόρους για μια ελαστική επιδερμίδα.

02 FOREO SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil

Η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών και τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, συμβάλλοντας στην πρόληψη των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, όπως η υπερμελάγχρωση. Επίσης, ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει το δέρμα.

Βελτιώστε την όψη των ρυτίδων, της ερυθρότητας και των πόρων ενώ κοιμάστε. Το SUPERCHARGED Overnight Skin Repair Face Oil είναι σχεδιασμένο με συστατικά 99% φυσικής προέλευσης, χωρίς άρωμα, vegan & cruelty-free, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

FOREO SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask 

Αυτή η πλούσια και αναπληρωτική, εξειδικευμένη στην ενυδάτωση μάσκα ζελέ ολονύκτιας νύχτας ηρεμεί το δέρμα, ειδικά μετά τους κρύους φθινοπωρινούς ανέμους, και κλειδώνει την υγρασία καθώς ονειρεύεστε. Με σύνθεση από συστατικά 99% φυσικής προέλευσης, αυτή η φυσικά θρεπτική θεραπεία που αφήνεται, επαναφορτίζει και αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να φράζει τους πόρους – έτσι ώστε να δείχνει υγιές και δροσερό πριν καν αρχίσει η μέρα.

Το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην προσέλκυση και τη στεγανοποίηση της υγρασίας στα κύτταρα του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό, ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Ο καταπραϋντικός ψευδάργυρος PCA βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και μειώνει την ερυθρότητα – αφήνοντας το δέρμα καθαρό και υγιές.

Το αντιοξειδωτικό μανιτάρι πεύκου & η βιταμίνη Ε βοηθούν στην προστασία και τη θρέψη του δέρματος, προάγοντας μια πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

FOREO MASK

Το θρεπτικό ηλιέλαιο & το ελαιόλαδο (υδρογονωμένο) παρέχουν ενυδάτωση μακράς διάρκειας στο δέρμα, ενώ βελτιώνουν την υφή και προάγουν έναν υγιή δερματικό φραγμό.

Το λαμπερό έλαιο Rosehip Oil & Ergothioneine είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και λιπαρά οξέα και συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα φωτίζουν το δέρμα και βελτιώνουν τη συνολική υφή και τον τόνο.

RECENT

RELATED