Skip to main content
likewomangr meghan markle instagram d689e413

Η Meghan Markle ανακυκλώνει το πιο τολμηρό φόρεμα από τη βασιλική της γκαρνταρόμπα

Λίγοι μπορούν να φορέσουν το κόκκινο τόσο εξαιρετικά όσο η Δούκισσα του Σάσεξ

Έχοντας μπει στο προσκήνιο χωρίς τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry το Σάββατο το απόγευμα, η Meghan Markle έκανε μια έκπληξη στο γκαλά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Λος Άντζελες 2024. Φόρεσε ένα μαγευτικό κόκκινο φόρεμα από μια από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες, την Carolina Herrera.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα φοράει την κόκκινη τουαλέτα, η οποία διαθέτει εντυπωσιακή λαιμόκοψη και αποσπώμενη, φουσκωτή φούστα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η τελευταία φορά που η Meghan φόρεσε το εντυπωσιακό φόρεμα ήταν το 2021, σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της και του πρίγκιπα Harry αφού καλωσόρισαν την κόρη τους, πριγκίπισσα Λίλιμπετ, η οποία γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

likewomangr meghan markle instagram
Instagram/@voguemagazine

Το εντυπωσιακό φόρεμα κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα εκείνη την εποχή, μαγνητίζοντας την προσοχή των θαυμαστών του βασιλικού στυλ για την ασυνήθιστα «τολμηρή» λαιμόκοψη που η Meghan πιθανότατα δεν θα φορούσε ποτέ αν δεν είχε απομακρυνθεί από τη βασιλική ζωή.

Δίνοντας μια ανανέωση στο φόρεμά της το 2024, τρία χρόνια μετά την τελευταία αξέχαστη φορά που το φόρεσε, η μητέρα δύο παιδιών επέλεξε να ξαναφορέσει το αξέχαστο φόρεμά της.

Τα μαύρα μαλλιά της Meghan ήταν φτιαγμένα σε beach waves στυλ που έπεφταν χαλαρά στους ώμους της. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό αλλά και λαμπερό μακιγιάζ, και απο αξεσουάρ φορούσε μόνο το εντυπωσιακό, τρίλιθο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων – κρατώντας το φόρεμά της το σημείο αναφοράς της εμφάνισής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hector (@hectorsworldd)

cover photo Instagram/@hectorsworldd

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED