Skip to main content
likewomangr kendall jenner mavro forema ca30c4a6

Η Kendall Jenner συνδύασε το little black φόρεμά της με ένα κόκκινο καλσόν και απογείωσε το look της

Η Kendall jenner για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι η επιτομή του στυλ

Η Jenner εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Παρίσι με ένα υπέροχο λιτό μαύρο φόρεμα και το συνδύασε με ένα κόκκινο καλσόν Calzedonia, επιλογή της στυλίστριας Dani Michelle.

Στις βασικές αρχές της γκαρνταρόμπας δεν υπάρχει τίποτε πιο εύκολο, sexy και ευέλικτο από ένα μαύρο φόρεμα (Little Black Dress). Το μαύρο φόρεμα, ένα στυλ που εισήχθη από την Coco Chanel τη δεκαετία του 20 και προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε εποχή. Είναι εφικτό για όλες τις περιστάσεις – από το γραφείο ως τα πάρτυ, από casual ένδυμα έως και επίσημο και όλα αυτά απλά με την προσθήκη του κατάλληλου ρούχου και αξεσουάρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Αυτή τη φορά το διάσημο μοντέλο μας έδωσε την ιδέα πως να φορέσουμε το μαύρο φόρεμα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας  με έναν διαφορετικό αλλά πολύ “έντονο” τρόπο.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED