Skip to main content
likewomangr place to be 003b5dc9

Place to Be 2024: Τι να δείτε, να φορέσετε, να φάτε και να απολαύσετε αυτόν τον Οκτώβριο

Το Place To Be είναι εδώ για να σας οργανώσει, εύκολα και γρήγορα…

Από τα μπαρ και τα εστιατόρια, τις art galleries και τις εντυπωσιακές νέες συλλογές ρούχων, αυτός είναι ένας οδηγός σας για να διατηρήσετε κομψότητα και άνεση αυτόν τον Οκτώβριο του 2024…

Δεν υπάρχει πλέον κανένα απομεινάρι του καλοκαιριού – το φθινόπωρο είναι επίσημα σε πλήρη εξέλιξη. Αλλά ο ψυχρός αέρας του Οκτωβρίου μπορεί ακόμη να μη έχει καταφθάσεις, αλλά που θα πάει σε λίγο θα φέρνει μια αίσθηση ζεστού ενθουσιασμού: κουβέρτες, κεριά, κόκκινο κρασί, latte με καρυκεύματα κολοκύθας και φυσικά, μόδα για τον κρύο καιρό. Από νέα κλαμπ μέχρι τις νέες εποχιακές εμπειρίες φαγητού, ο Οκτώβριος προσφέρει μια σειρά από πολυτελείς δραστηριότητες για να απολαύσετε.

Είτε αναζητάτε νέες γευστικές γεύσεις, χαλαρή πολυτέλεια ή ανανέωση χειμερινής γκαρνταρόμπας, ο οδηγός της μόδας θα σας οδηγήσει στα πιο κομψά πράγματα που μπορείτε να δείτε, να φάτε και να κάνετε αυτόν τον μήνα, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη γοητεία του φθινοπώρου.

Τι να αγοράσετε:

Τα υπέροχα τζάκετ της dnz_boutique έρχονται να γίνουν τα must-have pieces στην γκαρνταρόμπα μας. Το σατέν καπιτονέ bomber jacket σε φαρδιά γραμμή με παιχνίδια τυπωμάτων στα διαφορετικά κομμάτια του ρούχου δίνουν ένα extreme αποτέλεσμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

NoS POSY JACKET 100 COLOR TYPE 1S 1M 2 202

Που να απολαύσετε ένα καλό brunch

Όταν το brunch είναι στο Geco, το εστιατόριο του πιο stylish & fun ξενοδοχείου της Αθήνας, του Gatsby Athens, τότε ο Οκτώβριος αποκτά άλλο νόημα. Για εμάς είναι το αγαπημένο στέκι τα Σαββατοκύριακα. Avocado toasts, pancakes, muffin με σολωμό είναι μερικά από τα υπέροχα πιάτα του Geco, που αποτελεί σταθερή αξία στη γεύση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gatsby Athens (@gatsbyathens)

Που μπορείτε να τα κάνετε όλα:

Αφεθείτε στην ηρεμία και άνεση του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας. Ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες θεραπείες στο GB. Στην συνέχεια μπείτε σε έναν κόσμο γαστρονομικής μαγείας στο εστιατόριο GB Roof Garden, στον 8ο όροφο του ιστορικού Hotel Grande Bretagne, όπου η τραπεζαρία μεταμορφώνεται σε μια εξαιρετική εμπειρία, απολαμβάνοντας την πιο υπέροχη θέα. Και όχι μόνο, το Hair Spa Salon στο βραβευμένο GB Spa προσφέρει μια μοναδική επιλογή από υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Που να απολαύσετε το κοκτέιλ σας:

Με τις υπέροχες γεύσεις και την industrial αισθητική του Popolaros στην οδό Αναπαύσεως στο Μετς, θα περάσετε ένα όμορφο απόγευμα ή μια υπέροχη βραδιά οκιμάζοντας τα υπέροχα κοκτέιλ του μαγαζιού. Το Café bar είναι ιδανικό για ένα σωστό brunch αλλά και αργότερα για ένα από τα μοναδικά κοκτέιλ μαζί με την παρέα σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPOLAROS (@popolarosbrunchbar)

Τι να δείτε:

Ειλικρινά, αν δεν έχετε παρακολουθήσει ήδη αυτή τη σειρά είναι η τέλεια στιγμή για να παρακολουθήσετε το Nobody Wants This, με πρωταγωνιστές την Kristen Bell και τον Adam Brody, είναι ένα από τα καλύτερα που θα δείτε αυτή τη σεζόν. Η νέα σειρά του Netflix έχει κερδίσει το κοινό με την τρυφερή και αστεία ιστορία αγάπης που ακολουθεί τη ρομαντική σχέση ανάμεσα στην Joanne, μια παρουσιάστρια podcast (Kristen Bell), και τον ραβίνο Noah (Adam Brody). Αυτό που κάνει τη σειρά ακόμη πιο ξεχωριστή είναι ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα από τη ζωή της δημιουργού της, Erin Foster, και τη δική της ερωτική ιστορία με τον σύζυγό της, Simon Tikhman.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Τέχνη

Mε την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 χρόνων από τη γέννηση του Mark Rothko (25/9/1903), η ομαδική έκθεση Η Τέχνη της Εμβύθισης στη σύγχρονη ζωγραφική Μαθαίνοντας από τον Mark Rothko παρουσιάζει στο κοινό τις εκφραστικές δυνατότητες της σύγχρονης αφαιρετικής ζωγραφικής, που αντλεί την έμπνευσή της από τον διεθνή Αφηρημένο Εξπρεσιονιστή και την ικανότητά του να δημιουργεί την αίσθηση της εμβύθισης του θεατή μέσα στο χρωματικό πεδίο του έργου. Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία γέννησης του μεγάλου καλλιτέχνη, και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2024. Περιλαμβάνει έργα 24 σύγχρονων Ελλήνων και ξένων εικαστικών, παράλληλες δράσεις, καθώς και τη μοναδική εικονογράφηση βιβλίου που είχε αναλάβει ο Rothko, σχεδόν έναν αιώνα πριν.

Screenshot 8

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED