Skip to main content
likewomangr WOMEN OVER 60 instagram 9e72f894

Αυτή είναι η σωστή χρήση του concealer σε ηλικιωμένα δέρματα

Concealer για γυναίκες over 60,70 και 80 – Νομίζω σας έχουμε καλύψει!

Όλες αγαπάμε το μακιγιάζ. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι μια από τις καλύτερες εφευρέσεις που δημιουργήθηκαν ποτέ. Ο θαυμαστός κόσμος των καλλυντικών είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίου. Δεν έχει σημασία τι ηλικία είστε, πώς μοιάζετε, τι τύπο δέρματος  έχετε, υπάρχει πάντα ένα προϊόν εκεί έξω που θα σας βοηθήσει να νιώσετε τον πιο λαμπερό εαυτό σας.

Η ομορφιά είναι κάτι που πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι, σε οποιαδήποτε ηλικία. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές, διάσημες γυναίκες στον κόσμο είναι μεγάλες και υπέροχες, από  την Helen Mirren μέχρι τη Sandra Bullock . Όπως και τα εκλεκτά κρασιά, απλώς βελτιώνονται όσο γερνούν.

Αυτό που πολλές αναρωτιούνται όλο και περισσότερο είναι: «Ποιο είναι το καλύτερο concealer για τη μελάγχρωση; Έχω ξηρό δέρμα και είμαι over 60 ή και over 70».

Πρώτα ενυδάτωση

Όλοι υποφέρουμε από ξηροδερμία από καιρό σε καιρό, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου που ο καιρός αλλάζει και μπαίνουμε από το φθινόπωρο στον χειμώνα. Το κλειδί για την καταπολέμηση αυτού είναι η σωστή ενυδάτωση, η οποία δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για τo concealer να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όχι μόνο πρέπει να προσπαθήσετε να πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό, αλλά προτείνω πρώτα από όλα να δώσετε στο δέρμα σας λίγο TLC (tender loving care).

Δοκιμάστε μια εξαιρετικά πλούσια ενυδατική κρέμα για να εξουδετερώσετε το δέρμα που δείχνει ξεφλουδισμένο. Εάν θέλετε πραγματικά να περιποιηθείτε το δέρμα και να έχετε έναν μεγάλο προϋπολογισμό, η «Pure Gold Radiance Cream» της La Prairie είναι εξαιρετικά πλούσια και είναι κατασκευασμένη με πραγματικό χρυσό. Χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα για να βελτιώσετε την υφή του δέρματος. Επιπλέον,  η πριγκίπισσα Diana φημολογήθηκε ότι αγαπούσε τη μάρκα , οπότε ξέρετε ότι είναι ελίτ.

la prairie sknicare

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η CeraVe Ενυδατική Κρέμα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ.

3337875597227 P 1

Η CeraVe Moisturising Cream, που έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, ενυδατώνει αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Αυτή η πλούσια, μη λιπαρή κρέμα, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, παρέχει ενυδάτωση όλη την ημέρα μετά από μία μόνο χρήση.  Είναι επίσης χωρίς άρωμα, επομένως δεν θα ερεθίσει το πρόσωπό σας εάν αντιδράτε στις μυρωδιές των προϊόντων.

Κάλυψη μελάγχρωσης με διόρθωση χρώματος

Η μελάγχρωση μπορεί να μας επηρεάσει όλους, ιδιαίτερα καθώς μεγαλώνουμε. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε και να κολακεύσετε τις προβληματικές περιοχές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διορθωτικό χρώματος σε ροδακινί τόνους εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα και πορτοκαλί τόνους για πιο σκούρες επιδερμίδες.

Αυτό θα εξουδετερώσει τα πιο σκούρα σημεία του δέρματος πριν από την εφαρμογή του concealer. Αυτή η παλέτα της color correcting concealer της NYX περιέχει μια ποικιλία αποχρώσεων που θα βοηθήσουν πραγματικά να ανυψώσει το δέρμα και να το επαναφέρει στα καλύτερά του.

colorcorrectingpalette main

Concealer εγκεκριμένο από διασημότητες

Όταν είδα αυτή την ερώτηση, ένα από τα πρώτα προϊόντα που σκέφτηκα ήταν της Merit. Το προϊόν  «Minimalist» της μάρκας είναι ένα προϊόν που είναι ουσιαστικά concealer και foundation σε ένα.

merit concealer

Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά η κάλυψη είναι πρώτης τάξεως. καλύπτει τους μαύρους κύκλους, το ανομοιόμορφο δέρμα και λόγω των λιπαρών οξέων που περιλαμβάνονται σε αυτό, κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό και νεανικό, ενώ καλύπτει σημεία όπως η μελάγχρωση.

likewomangr Matha Stewart instagram

Κάνει τόσα πολλά πράγματα με μία κίνηση! Επιπλέον, η Matha Stewart , η οποία είναι 86 ετών, το θύμησε πρόσφατα στο Instagram και η καλλιτέχνης μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker, Elaine Offers, είναι μεγάλη θαυμάστρια. 

cover photo instagram/@lorealparis

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RELATED