Skip to main content
catherine zeta jones 70f8dd7e

Η Catherine Zeta Jones αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα

Η Catherine Zeta Jones είναι γνωστή όχι μόνο για το ταλέντο της ως ηθοποιός αλλά και για την εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα της.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 26 χρόνια από την ταινία που την ανέδειξε, The Mask of Zorro το 1998, η ηθοποιός διατηρεί ακόμα μια φρέσκια και ακτινοβόλα εμφάνιση. Στα 52 της χρόνια, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό, και με τον ρόλο της ως Morticia στην επικείμενη διασκευή της The Addams Family, πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της.

Αν και μεγάλο μέρος της οφείλεται σίγουρα στα καλά γονίδια, η Catherine είναι επίσης πιστή χρήστης προϊόντων Elizabeth Arden, για την οποία είναι μοντέλο και εκπρόσωπος εδώ και χρόνια. Ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα είναι η διάσημη Eight Hour Cream. Ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Η ίδια φροντίζει να παίρνει συμβουλές από ειδικούς, όπως ο δερματολόγος και ο αισθητικός της, αλλά έχει ανακαλύψει και δικά της μυστικά φροντίδας της επιδερμίδας.

1| Είναι συνεπής με την αντηλιακή προστασία

Ένα από τα βασικά μυστικά της Catherine για υγιή επιδερμίδα είναι η χρήση αντηλιακού. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η ηθοποιός έκανε μια σειρά από Q&A στο Instagram της, όπου αποκάλυψε ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ το αντηλιακό της. Όταν ρωτήθηκε για τα απαραίτητα ταξιδιωτικά της προϊόντα, η απάντησή της ήταν: “Ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου, το διαβατήριό μου και αντηλιακό. Αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό. Η κατάσταση εκεί έξω είναι σκληρή και πρέπει να προστατεύουμε το δέρμα μας.” Παρόλο που λατρεύει το ηλιοκαμένο look, είναι πάντα σχολαστική όσον αφορά την προστασία από τον ήλιο.

2| Προσέχει ιδιαίτερα την ενυδάτωση της επιδερμίδας

Εκτός από την αγαπημένη της Eight Hour Cream, η Catherine είναι λάτρης των ελαίων προσώπου. Σε ερώτηση σχετικά με το αγαπημένο της προϊόν περιποίησης, απάντησε: “Χρησιμοποιώ πολύ τα αιθέρια έλαια. Φτιάχνω τα δικά μου μείγματα. Βάζω έλαια στο πρόσωπό μου.” Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι βασικό στοιχείο για να διατηρήσει κανείς τη λάμψη του προσώπου, και η χρήση ελαίων αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας της ηθοποιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη y2k (@2000ykaybug)

3| Απολέπιση σε τακτική βάση

Για να αποφύγει την υπερβολική λιπαρότητα από τα έλαια που χρησιμοποιεί, η Catherine προτιμά να απολεπίζει την επιδερμίδα της καθημερινά. Σε μια δήλωσή της εξήγησε ότι “για να εξουδετερώσω τη λιπαρότητα των ελαίων, κάνω απολέπιση κάθε μέρα με μια πολύ απαλή κρέμα ή τζελ απολέπισης, απλώς για να αφαιρώ τα νεκρά κύτταρα”. Βέβαια, για όσους έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα, προτείνεται η απολέπιση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να αποφευχθεί ο ερεθισμός.

4| Δεν αγγίζει το πρόσωπό της

Ένα ακόμα μυστικό ομορφιάς που η Catherine ακολουθεί πιστά είναι να μην πειράζει ποτέ το πρόσωπό της. Σε συνέντευξή της στο W Magazine, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή από τον αισθητικό της, απάντησε: “Μην πειράζεις!” Αν και αυτή η συμβουλή είναι δύσκολη για πολλούς, είναι απολύτως σωστή. Ο δερματολόγος Dendy Engelman εξήγησε ότι “το να σπας σπυράκια ή να πειράζεις το δέρμα σου μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα, όπως μόλυνση ή μόνιμες ουλές”.

Cover Photo: Instagram/catherinezetanews

RELATED