Skip to main content
likewomangr aegean beauty sampoo vegan d0f22157

Αυτό είναι το νέο τέλειο vegan σαπούνι της Aegean Beauty για βαμμένα μαλλιά | Πρέπει να το αποκτήσεις ASAP

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο τα στερεά καλλυντικά αποτελούν μια ιδανική λύση για όσους θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Έχει γίνει κάτι σαν trend, αλλά που όσοι τα δοκιμάζουν δεν τα αποχωρίζονται μετά. Είναι αφυδατωμένα προϊόντα σε στερεά μορφή, όπως μια πλάκα σαπούνι, αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά της περιγραφής τους. Ανήκουν στη κατηγορία των Zero Waste καλλυντικών με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Θα βρούμε σαμπουάν, conditioners, καθαριστικά προσώπου, κρέμες προσώπου ή σώματος.

Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα μαλλιά.

Τα σαμπουάν χαρίζουν καθαρά, απαλά μαλλιά και, ανάλογα με τα συστατικά τους, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών ή απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό που αναζητά λύσεις για ξηρά μαλλιά, ξηροδερμία, ευαίσθητο τριχωτό κλπ.

Τα conditioner είναι συμπυκνωμένα προϊόντα με ευεργετικές δράσεις στην ποιότητα των μαλλιών, όπου αποκαθιστούν τη φθορά της τρίχας από το έντονο φορμάρισμα, το συχνό βάψιμο, τις επιθετικές τεχνικές με ντεκαπάζ ή τις συχνές αλλαγές χρώματος.

Αυτό που δοκιμάσαμε τελευταία από την σειρά της Aegean Beauty είναι το Vegan Laurel Solid Σαμπουάν χειροποίητο με έλαιο από 100% βιολογική δάφνη.

Στερεό σαμπουάν για βαμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά με δαφνέλαιο από 100% βιολογική δάφνη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονιού.

aegean beauty

Ιδανικό για βαμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά, το στερεό σαμπουάν Vegan Laurel περιέχει έλαιο δάφνης το οποίο είναι γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Δυναμώνει και θρέφει τα βαμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά, καθαρίζει απαλά και σέβεται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής. Δρα ευεργετικά στην αποκατάσταση και αναδόμηση της τρίχας, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της δάφνης. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού που περιέχει είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία αποτρέπει την οξείδωση που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο και στο αλμυρό νερό ή τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων με αποτέλεσμα το χρώμα να αλλοιώνεται και να ξεθωριάζει. Καθαρίζει απαλά και σέβεται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής.  Ενυδατώνει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής, χαρίζει λεία και λαμπερά μαλλιά.

Πιστοποιημένο προϊόν vegan, χειροποίητο, μιας και κόβεται και περιτυλίγεται σε ειδική περγαμηνή και συσκευάζεται χειρωνακτικά, αλλά και βιοδιασπώμενο για zero waste τρόπο ζωής, το Vegan Laurel διαρκεί για πολλές χρήσεις καθώς είναι σε συμπυκνωμένη στερεή μορφή. Είναι φιλικό στο περιβάλλον επειδή δεν περιέχει πλαστικά και η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Πώς να χρησιμοποιείτε το στερεό σαμπουάν: Τρίβετε το στερεό σαμπουάν σε βρεγμένα χέρια μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Περάστε το σε βρεγμένα μαλλιά χρησιμοποιώντας δάχτυλά σας σαν χτένα, από τις ρίζες προς τις άκρες των μαλλιών. Κάνετε μασάζ σε τριχωτό και μήκη, όπως ακριβώς με ένα συμβατικό σαμπουάν.

Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε απευθείας τη μπάρα του σαμπουάν στα (πάντα βρεγμένα) μαλλιά, ξεκινώντας από την κορυφή προς τις άκρες. Ξεβγάζετε καλά και επαναλάβετε.

Τοποθέτησε το στερεό σαμπουάν πάνω σε μια κλασική βάση για σαπούνια, κατά προτίμηση με τρυπούλες, ώστε να στεγνώνει και να μη βρέχεται συνεχώς.

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου ή σε δροσερό μέρος.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED